2777
2789
عنوان

آزار ندهید تا آزار نبینید.

129 بازدید | 18 پست

اگر دنیا از شما نفرت دارد 

بیاد داشته باشید که قبل از شما از من نفرت داشته است اگر به دنیا تعلق داشتید

دنیا شمارا چون کسان خود دوست می‌داشت.

اما چون به دنیا نعلق ندارید بلکه من شمارو از دنیا برگزیده ام. 

دنیا از شما نفرت دارد.

اما این همه را به سبب نام من با شما خواهند کرد

زیرا فرستنده من را نمی‌شناسند.

اگر نیامده و با آنان سخنی نگفته بودم گنده نمیداشتند‌.

اما دیگر عذری برای گناهشان ندارند!

کلامی را که به شما گفتن به یاد داشته باشید

.بنده از ارباب خود بالاتر نیست‌.

اگر مرا آزار رسانید 

با شما نیز چنین خواهند کرد

و اگر کلام مرا نگاه داشتید کلام شمارا نیز نگاه خواهند داشت.

یوحنا۱۵:۱۸-22

والا کسی رو آزار ندادم

‌ولی به بدترین شکل ممکن تو این دنیا آزار دیدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نور و لطف خداوندگارم همواره در زندگی شما باشه شکر برای وجودتون🙏🏾🌹

شکر نکنید لطفا چون همیشه به مرگ و خودکشی فکر میکنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

اینم تفسیر میخواد

خدای عزوجل چقدر سخت و ثقیل صحبت میکنن

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
2804
😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخ خدا بعد چند وقت خندم گرفت خداییش

همیشه بخندی😁⚘

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
2805
پدر آسمانی بیش تر از چیزی که فکر کنید دوستون داره

چی بگم والا...

2801