2777
2789

من قبلا تولیدی کار میکردم اولاش خیلی درامدش کم بود ولی رفته رفته بهتر شد راضی بودمالان ازدواج کردم تو خونه شخصی دوزی میکنم ولی خیلی دردسر داره میخوام از تولیدی کار بیارم خونه بدوزم به تظرتون درامدش چطورهخیاط حرفه ای هستم 

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
اسی بهت پیام دادم لطفا جوابمو بده مشکلت با شوهرت اگه حل شد کمکم کن

سلام عزیزم جانم در خدمتم

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ttps://www.ninisite.com/discussion/topic/14094705/%d8%a7%d9%93%d9%82%d8%a7%db%8c%d9%88%d9%86-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d8%af%d9%86سلام میشه ازت خواهش کنم توروخدا این تاپیکو گزارش بزنی زندگی خصوصیمو گفتم رفته تو پر بازدیدا گزارش زدی لایکم کن لطفا

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
2805
ttps://www.ninisite.com/discussion/topic/14094705/%d8%a7%d9%93%d9%82%d8%a7%db%8c%d9%88%d9%86-%d8%ac% ...

لینکش ابی نشده