2777
2789

سلام خانوما شما تو کرج برا غربالگری کجا میرین یا میرفتین ؟

۱۳ هفتمه امروز فردا باید برم برا سونوی ان تی ولی نمیدونم کجا خوبه 

سلام

من دکترم تهران گفت برم

ازمایش هم همون کرج آزمایشگاه آرمارفتم

کرج خدارحمی سونوش دقیق

سونودکترمرواریدهم هست اگرانجام بده اونم عالیه،فقط مرواریدحضوری برو تلفنی بپرسی میگن انجام نمیدیم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خدارحمی صبح ساعت۷برو،نوبتت زودمیشه

الان زنگ بزنی وقت بگیری نوبت نمیدن، برو بین مریض برو

منم انومالی شنبه رفتم،نوبت نمیداد، صبح ۷ونیم رفتم،دیدم هیچ کسی نیست، سریع کارم انجام شد

اینم درنظربگیرپنحشنبه هاکلا تعطیل هستن

مگه نباید دکتر بنویسه سونورو ؟ من هنوز نرفتم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۱۳هفته ات هنوزدکترسونوننوشته؟

عزیزجان مگه تحت نظرنیستی؟

همین امروزبرو برات بنویسن

۱۳هفته ات هنوزدکترسونوننوشته؟ عزیزجان مگه تحت نظرنیستی؟ همین امروزبرو برات بنویسن

فعلا فقط تو مرکز بهداشت پرونده باز کردم تا حالا نرفتم پیش متخصص زنان دیروز رفتم بهداشت گفتن ماما نمیتونه سونوی غربالگری بنویسه باید بری پیش متخصص زنان ....

۱۳هفته ات هنوزدکترسونوننوشته؟ عزیزجان مگه تحت نظرنیستی؟ همین امروزبرو برات بنویسن

قبل اونم مامای بهداشت گفته بود نیازی نیس بری متخصص....

منم بارداری اولمه اصن هیچی نمیدونم😓

قبل اونم مامای بهداشت گفته بود نیازی نیس بری متخصص.... منم بارداری اولمه اصن هیچی نمیدونم😓

منم بارداری اولم، تا۱۰هفته رفتم زنان، بعدش ماما می رفتم، دیگه آخربارداری رفتم پیش دکتری که زایمان میخواستم برم پیشش

الانم برو درمانگاها، دکترزنان دارن ،برات بنویسه

غربال هم هزینه اش ازالان بگم زیاده

2810