2777
2789
عنوان

مجردهایی که سن بالایی دارن

6461 بازدید | 34 پست

کسایی که مجردن و سنشون بالاس(با معذرت بابت این کلمه) الان شرایطشون خوبه؟

از مجردی راضی هستن؟

من خودم تا زمانیک مجرد بودم هر کاری و حرفه ای رو دوست داشتم دنبال میکردم خواستگار داشتم اما نه علاقه به ازدواج داشتم نه قبول میکردم. قسمت شد و عقد کردم اوایل ب مشکلات خوردم بخاطرِ خواهر شوهرم و سو استفاده هاش و سو استفاده های خانواده ی همسرم ازش . اما در کل الان خیلی رفتارم پخته تر شده .‌احساس میکنم هر چقد مجرد هم باشی تا زمانیک مستقل نشی و کنار شریک زندگیت تشکیل خانواده ندی و هدف دار نباشی زندگی بی معنیه . حس میکنم حتی چند روزی با همسرم مسافرتم میرم یه استقلالی دارم که خونه میام ندارم . ن از نظر آزادی و گشتن . از نظر اینک توو خونه ک میام حس میکنم بی هدفم و دوس دارم زودتر سر خونه زندگی خودم باشم. البته ازدواج خوب ن با هر مردی و با هر وضعیتی. دوست دارم نظر همه رو بابت ازدواج و مجردی بدونم. چون تا قبل عقدم خیلی از مشکلات مجردی و ازدواج نکردن بهم میگفتن. و دو تا دختر خانومو ک دیدم با مادرشون ارایشگاه اومده بودن(مادر حدود ۷۵ سال و دخترا یکی ۵۸ یکی ۵۵ سال مجرد) خیلی ناراحت شدم مادرشون نگرانشون بود و.. نظر دوستان چیه. دوست داشتم یه بحثو تبادل نظر باشه 

با چیزایی که نوشتی به نظرم دل مجردا رو خون کردی...

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من ۳۴ سالمه مجردم خواستگار برام میاد ولی حس میکنم اصلا بهم نمیخوریم ن رفتاری نه شخصیتی ن خانوادگی  ردشون میکنم موقعیتمم بد نیست خداروشکر ولی هنوز درست نشده  ازدواجم  البته خودمم سختگیری زیاد داشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافق صد در صدی ازدواج نیستم اما با مجردی هم موافق نیستم به نظرم هرچی ی یه حدی داره 

مجردی تا یه ستی خوبه 

بالاخره تا ابد که پدر مادر نیستن آدم نیاز به یه شریک داره نه از لحاظ جنسی بگم از لحاظ عاطفی

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

وای منم همین حس رو دارم، ازدواج خیلی شیرینه ، آدم هدف داره،برنامه داره، تو مجردی خانواده های ایرانی تو همه زندگی و برنامه هات گند میزنن(البته ک استثنا هم هست)

تازه من عقدم، دعا دعا میکنم خدا همه چیز رو اوکی کنه زود عروسی بگیرم بتونم هدف هام رو بهتر اجرا کنم، چیزی ک تو خانوادم ازش محروم بودم

با چیزایی که نوشتی به نظرم دل مجردا رو خون کردی...

بخدا هدفم این نیست چون فامیل خودمون ۵۲ سالشه ازدواج نکرده پدرش نذاشت الان از پدرو مادرش مراقبت میکنه زندگی خواهرمینارو می بینه ناراحته میگه کاش منم ازدواج میکردم بچه داشتم بعد پدرو مادرم من چی میشم یا خواهر کوچیکش متاهله بچه داره. فقط دوست دادم بدونم شرایطشونو دوس دارن یا ن. آیا ازادیو موقعیت مالیِ خوب باعث میشه آدم مجردیو ب ازدواج ترجیح بده یا ن. من نه 

وای منم همین حس رو دارم، ازدواج خیلی شیرینه ، آدم هدف داره،برنامه داره، تو مجردی خانواده های ایرانی ...

خدارو شکر. منم عقدم . فقط یکم خواهر شوهرم اذیت میکنه. همش زنگ ب نامزدم میزنه روزی ده بار که نگرانتم بمنم میگه دست شوهرتو نبند بذار ب ما هم بده در حالیک همه چیو از دست نامزدم در اوردن با اینک شوهر کرده باز چشمش ب شوهرمه ک بهش بده. من یکم نامزدم. متقاعد کردم ک اول ب فکر خودمون باشه بعد بقیه

بخدا هدفم این نیست چون فامیل خودمون ۵۲ سالشه ازدواج نکرده پدرش نذاشت الان از پدرو مادرش مراقبت میکنه ...

دختر خاله ی من ۳۸ سالشه 

خواستگار نداره بااین که خوشگله و به خودش خیلی میرسه

مجردی رو دوس نداره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من ۳۴ سالمه مجردم خواستگار برام میاد ولی حس میکنم اصلا بهم نمیخوریم ن رفتاری نه شخصیتی ن خانوادگی &n ...

بنظرم هر چی سن بالاتر بره ادم وسواس تر میشه از اونطرفم موقعیت شاید کمتر شه . بنظرم اگ موقعیت خوبی بود مخصوصا اخلاق و رفتار طرف متقابلتون حتما قبول کنید یکم دیگ که بگذره شاید خودتون بگید کاش زودتر تصمیم بهتر میگرفتم

بیشتر آدم ها دوست دارن ازدواج کنن ولی شرایطش برای همه پیش نمیاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
خدارو شکر. منم عقدم . فقط یکم خواهر شوهرم اذیت میکنه. همش زنگ ب نامزدم میزنه روزی ده بار که نگرانتم ...

اینجا همه جایی هست عزیز دلم ، منم همسرم از این ناراضیه ک تو عقدیم مجبوره برا این و اون خرج کنه میگه اگه عروسی میکردیم پولمون رو میزدیم به یه راهی چیزی کسی هم ازم توقع نداشت، عقدیم همه توقع بیجا دارن

الانم خواهرم زنگ زد گف یکی از فامیلامون که ۳ بار نامزدی ناموفق داشته ۳ بار عقد و ماه پیش باز عقد کرده بود با پسری ک سه سال از خودش کوچیکتر بوده پسر فوق العاده خوش چهره و خانواده ی خوب خود پسره هم نامزدی اصلا نداشته قبل این دخترع. شهرستانن جفتشون. دختره ب پسره و خانوادش گفته دو تا نامزدی ناموفق داشه یکیو نگفتن و یه واسطه اشناشون کرده. الان خواهرم گف باز داره جدا میشه. ب پسره گفته بابد بریم تهران زندگی کنیم پدر پسره هم گفته ما توو این شهر همه چی داریم پسرمم تک پسره .‌پسده هم گفته از اول گفتیم خونمون همینجا کنار خانواده هامونه. این دختره هم انگار عادت کرده ب طلاقو دادگاه الان باز داره از این جدا میسه و توو دادگاهن و قراره توافقی جدا شدن. واقعا ناراحت شدم. چرا بعضیا قدر شناس زندگیشون نیستن این خانومم متولد دهه شصت و پصره اوایل ۷۰ با اختلاف سنی ۳ سال

اینجا همه جایی هست عزیز دلم ، منم همسرم از این ناراضیه ک تو عقدیم مجبوره برا این و اون خرج کنه میگه ...

دوست من عقد بود دوسال امسال فروردین ازدواج کرد انقد اختلاف داشت همش میگف میخام جدا شدم دوستم و نامزدش جفتشون پدرشون فوت شده بود شرایط مالی پسره داغون متاسفانه مادرش دخالت میکرد وام ازدواجم پسره خرج خرید فرش واسه مادرش و خواهرش کرد. دوستم حرص میخورد تاحلقشو فروخ داد پصره تا یخچال بخره. الان ازدواج کردن میگه باز الان بهتره .‌افناده توو زندگی خرج انقد ریخته سرس دیگ نمیتونه ب کسی بده. ب زور ارث پدریشو پصره گرف یه خونه نقلی خریدن. الانم یمقدار بدهکار خونشونن. شوهده من ک از باباس چیزی ام نمونده. حالا خواهرش لمن پیام ک دست شوهرتو نبند ما چشممون ب اونه . اخه اگ چشمت ب داداشته چرا شوهر کردی چسمت اول بخدا بعد ب شوهرت باشه. شوهرشم انقد بی عاره. این میده شوهرش میخوره

بیشتر آدم ها دوست دارن ازدواج کنن ولی شرایطش برای همه پیش نمیاد

فک کنم مجردی اونم زیادیش خوب نباشه.‌جدا از حرف مردم و خورد شدنه ادم اون بی هدف موندن سخته. هدف از ازدواج تشکیل خونواده و بچس منظورم همچین هدفیه.‌ک ادم تنها نمونه هیچوقت. یه فامیلمون ازدواج نکرده بود یبار خالش براش یه اب اورد گف برو باهاش حموم بریز روو خودت رفتیم دعا نویس بختت بستس دعا رو ریختیم توو اب باهاش غسل کن. دختره انقد گریه کرد. میگف ب خدا فقط شکایت کردم گفتم چرا انقد بدبختم کردی ک بقیه اینجوری ب فکرم باسن مگه همه رو جفت نیافریدی چرا یه ازدواج واسه یه دختر انقد باید سخت باشه. مرد دیدم ۴۵ ساله جدا شده بهش دختر ۱۷ ساله ام دادن. اما دختری ک بالای ۳۰ بره میگن کسی سراغت نمیاد...