2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها جان دختر من سه ماه از شیر شب گرفتمش با اینکه در روز فقط شیر میخوره چند روزه ولی شب شیر نمیخوره. ...

پسر من وزنش عالیه بالا خط قرمز 12500 ولی چون قدش خیلی بلنده 84 لاغر دیده میشه

باورت نمیشه دختر من بعضی وقتا ۵ وعده غذا میخواست همش گریه گدا(غذا) یعنی

پسره من قلقش اومده دستم تو جمع شلوغ غذا خوب میخوره یا با آهنگ از دست باباشم بیشتر دوست داره غذا بخوره

دختر من قدش ۷۸ فک کنم وزنش ۹/۴۰۰

خوبه وزنش بچه خواهر من دوسالع و نیمشه 9 کیلوه هیچی نمیخوره بقران خواهرم روزی 5 مدل واسش سوپ میپخت دکترا گفتن ژنتیکیه 3سال به بعد تپل میشه راستی رفلاکس پنهانم داره مانع وزن گیری میشه

خواهر کلا تپلی به این بچه ندیدم

چندتا روش امتحان کن جلو تلوزیون بهش غذا بده یا یه قاشق بده دست خودش من زیرپسرم پارچه میندازم اکثرا خودش غذاهاشو میخوره عاشق سیب زمینی سرخ شدست

چندتا روش امتحان کن جلو تلوزیون بهش غذا بده یا یه قاشق بده دست خودش من زیرپسرم پارچه میندازم اکثرا خ ...

منم همین کار رو میکنم ماست رومیدم به خودش غذاشو خودم میدم . مرسی عزیزم از راهنماییت

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
من کلا زیاد آشپزی میکنم براش. ولی لجم دز میاد چیزی نمیخوره. شما میان وعده چی میدی به طاها جان

بستنی .میوه. هندونه خیلی دوست داره خرما رو با آبجوش مخلوط میکنم پفیلام خیلی دوست داره .موز 

2810