2777
2789
عنوان

خدا خسته شدم پسرم خنگ‌گیج خدا بکشه من راحت بشم از این زندگی‌کوفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اينجوري يه وقت حلوي روش نگي؟ خنگ چيه ؟ شايد اختلال توجه و تمركز داره و يا بيش فعاله 

يه بررسي بكن 

ولي انگ نزن ، بچه قراره يه عمر با برچسب هاي ذوزه ي كودكي زندگي كنه ، اين برچسب ها بارش سنگينه تو پيچ و خم زندگي كمر ادمو تا ميكنه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
بی دقت کم توجه حواس پرت

شرایطت خیلی سختتته 

ولی پسرت هم کوچیکه ،به مرور تجربه کسب می‌کنه درست میشه

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
عزیزم.گناه داره.توروخدا اینطوری نگو اون هنوز خیلی بچه س.من فکر کردم داری راجب یه بچه ۱۶ساله صحبت میک ...

خسته شدم ب قران الان نشستم خودم فقط کتک‌زدم‌مخم‌درد میکنه یماه زایمان کردم سرجمع ۱۰ساعت نخوابیدم ی غذا مث‌ادم‌نخوردم 

پول دادم بهش بره از سرکوچه غذا بخره اومده میگ‌پولم‌کمه میبینم گم‌کرده ی پول میگم‌برو‌بگرد رقتم پایین میبینم جلو در داره بازی میکنه وقت بگذره بیاد بالا دخترم ی ثانیه نمیخوابه 

فردا ی امتحان خیلی سخت دارم خیلی خستم خدا😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

به پسرت مولتی ویتامین بده.باهاش دعوا نگیر.ازش کارهای سبک تر بخواه...مثلا پول کم بهش بده بگو برو نون بخر...فقط یچیز بهش بسپر.شاید سن خریدش نیس.ازش توقع داری.خرید بسپر به شوهرت.تو کارهای خونه از پسرت کمک بگیر.اونم ساده.مثلا سفره جمع کن.یا اسباب بازی هارو جمع کن...از مادرتم نمیتونی توقع داشته باشی.چون خودت وقتی تصمیم گرفتی مادر بشی.خودت باید.از پس مشکلاتش بر بیای...امتحانتان.بزار واسه چندماه دیگه...یه مدل درس ول کن.تا بچه کوچیکه یکم بزرگ تر بشه...چون داره بهت فشار میاد....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
عزیزم بچه ها شیطونی ک میکنن حق داری  شوهرتم ک اینقد حواس پرته چیزایی ک میخواهی روی کاغذبنویس ی ...

هیچ قطره ای برااش اثر نداره اروم نمیشه

خیلی خستم بخدا یکاهش ول کلا۱۰ساعت نخوابیدم غذا نخوردم 

موقع غذا جیغ میکشه موقع خواب جیغ میکشه هرچی دکتر بردم قطره عوض کردم هیچی ب هیچی مغزم درد میکنه خستم 😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

تو این موقعیت امتحان چی داری؟؟؟

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
به پسرت مولتی ویتامین بده.باهاش دعوا نگیر.ازش کارهای سبک تر بخواه...مثلا پول کم بهش بده بگو برو نون ...

ادم‌خودش تصمیم میگیره مادر بشه اجبار نبوده ولی ادمم دیگه خسته میشم کم میارم از اذیتاشون اونم مادره حال من و‌میبینیه بذچ سختی دارم میگذرونم عینا از روز اول زایمانم خودم‌بودم خودم بدون هیچ کمکی بدون غر زدن گذروندم الان فقط خستم دلم یساعت خواب میخواد ی ساعت برا خودم باشم خیلی خستم بخدا 

نمیتونم ترم اخرم ب مشکل میخوره اگ مرخصی بگیرم میگذرونم هرجور شده

تو این موقعیت امتحان چی داری؟؟؟

دانشگاه

هیچ قطره ای برااش اثر نداره اروم نمیشه خیلی خستم بخدا یکاهش ول کلا۱۰ساعت نخوابیدم غذا نخوردم  ...

من بچم همینجوری ک بود دو وعده بهش دایمیتیکون میدادم 

و تغذیه ی خودمم مهم بود چیزای نفاخ نمیخوردم مخصوصا دلستر و نوشابه و لبنیاتمم کم کردم 

ادم‌خودش تصمیم میگیره مادر بشه اجبار نبوده ولی ادمم دیگه خسته میشم کم میارم از اذیتاشون اونم مادره ح ...

از همسرت باید توقع کمک داشته باشی...بچتم واقعا کوچیکه سن خریدش نیست....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

تمام حرفات نشون دهنده خستگی جسمی و روحیته چون تازه زایمان کردی روحت و جسمت تحت فشاره حساس ترشدی.کسی نیست کمکت کنه یکم استراحت کنی تااروم بشی؟عزیزم‌پسرت فقط۷سالشه ۷۰سالش نیست که.هرچیزی که میخای بخره رو روکاغذلیست کن تابخره و اینکه خیلی زوده که میفرستیش خرید بگو‌همسرت خرید کنه.اینقدرحرص نخور همه‌چی درست میشه

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
خسته شدم ب قران الان نشستم خودم فقط کتک‌زدم‌مخم‌درد میکنه یماه زایمان کردم سرجمع ۱۰ساعت نخوابیدم ی غ ...

ببین تو میخوای تموم اذیتای زندگیتو سر اون بچه بیچاره خالی کنی.گناه داره اون بچه س اولین باره زندگی رو تجربه میکنه گناه داره مگه چندسالشه باید تجربه کنه باید بازیگوشی کنه.اون هیچ گناهی نداره.از همسرت یا خواهرت یا هرکس که میتونی کمک بگیر تا کاراتو سروسامون بدی و استراحت کنی اما خواهش میکنم اون بچه رو بزار بچگی کنه