این تفاوت کم نیست و اونقدر زیاد هست که همه متوجه بشن
فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اوایل همسرم ولی متاسفانه ورشکست شد و اوضاعمون بهم ریخت . ولی در کل چون همسرم حتی اگ پول داشته باشه هم همیشه به من میگه ندارم و ناله میکنه دیگ بهتر بودن یا نبودن وضعش به چشمم نمیاد
من خودم خیلی پولدار تر از شوهرم بودم، حقوقم کمتر بود ولی جمع کن تر بودم، خونه و ماشین و طلا داشتم، شوهرم فقط همون یه دست لباس تنش بود، همه درامد اونهمه سال کار کردنش رو بخشش کرده بود
خانواده پدرم پولدارترن ،ولی اصلا در رفاه و آرامش نبودم چون همشهو محکم چسبیدن و خرج نمیکنن،همسرم وضعی ...
اره نميدونم چرا اكثر خانواده هايي كه از قديم پولدار بودن خسيس تزن 😂 يكيش پدر خودم 😂 من شوهرم از همون اول كه پولي نداشت خيليي راحت برام خرج ميكرد تا الان كه پولدار شده و راحت تر خرج ميكنه
دقیقا کپی من هستی شاید خود منی اصلااااااا. خیلی بده ادم شرمنده شوهرش می شه.....مال دنیا برای چه روز ...
آره عزیزم میدونم ،دیگه خیلی وقته خجالت شدم جلو همسرم ولی گذاشتمون کنار مثل خودشون شدم براشون،از بس که توقع دارن از آدم ولی دریغ از ذره ای محبت و اهمیت به آدم ،حتی کلامی