2777
2789
الهی قربونت برم که انقدر مهربونی

😍😊💋💋💋

‏طرز برخورد با ادم به درد نخور رو اقای کاظم بهمنی به زیباتربن شکل ممکن گفتند: ای درآمیخته با هرکسی از راه رسید،،،،،می توان از تو فقط دور شد و آه کشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا حالا از فر برقی استفاده نکردم ولی با توضیحات و دلگرمی شما میرم امتحان میکنم تا یاد بگیرم

كارى نداره اصلا عزيزم اگر خواستى درخواست دوستى بده از روى صفحات راهنماشم برات عكس ميگيرم ميفرستم 

اين گزينه اى كه بهت گفتم پر كاربرد ترينه

من كيك ميخوام بپزم 

فرُ روشن ميكنم ميزنم روي همين گزينه

بعد زمانُ ٣٥ مين

و دماى ١٨٠درجه

خيلى هم خوب ميشه

با اين گزينه كلا زياد ميتونى كار كنى حالا با زمانها و درجه هاى محتلف😊😊

اميدوارم موفق باشى عزيزم و لذت ببرى❤️❤️

‏طرز برخورد با ادم به درد نخور رو اقای کاظم بهمنی به زیباتربن شکل ممکن گفتند: ای درآمیخته با هرکسی از راه رسید،،،،،می توان از تو فقط دور شد و آه کشید
2803
ممنونم که وقت گذاشتی امیدوارم زندگیت پربرکت باشه

ممنون عزيزممممم