2777
2789

بچه ها یکی ازدوستام که عین خواهرم میمونه 

پدرش مشکل ناشنوایی (کرولاله)

برادر زاده اش زمانیکه به دنیا اومد تست شنواییش مشکلی نداشته وخوب بوده

الان تو۶ ماهگی که بردنش برای تست جواب نداده،دوباره برده جای دیگه بازم جواب نداده دوباره برده تومطب گفتن عفونت داره گوششودارو دادن وگفتن یه ماه دیگه ببرنش برای تست

دوستم خیییلی حالش بده

منم خیییلی ناراحتم ونگران ،خیلیا دیدم شبیه پدر دوستم بودن بچه هاشون کاملا سالمند الان نوه ی طفلی بگن ازپدر بزرگش به ارث برده؟؟؟😭😭🥺 تورو خدا دعا کنید اینجوری نشه بخدا خودم دیدم گوشی دوستم دستش بود اهنگ پخش میشد ازگوشی بعد دوستم گوشیو جابجا کرد تودست دیگه اش بچه هم نگاهشو چرخوندبه سمت گوشی

خیلی خودمو جلو دوستم کنترل کردم ضعف نشون ندم آرومش کنم ولی حالم بده دلم نمیخواد خوشی دوستمو دادششو زنش که اونم دوستمه خراب بشه تورو قرآن دعا کنید

مامانا کسی این تجربه رو داره؟ توروخداااا هرکی تجربه داره بی تفاوت رد نشه وراهنمایی کنه براتون صلوات میفرستم

خب الان ۶ ماهشه ببینن به صدا واکنش نشون میده

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از سوالات فرم ASQ تو حیطه شنوایی تو سن شش ماهگی همینه بچه رو صدا میزنید واکنش نشون میده سرشو میچ ...

میگم هنوز ۶ ماه نشده ۵ ماهشه بچه نزدیک ۶ ماهه

دکتر گفته عفونت داره دارو داده

یعنی احتمال داره بچه دورازجون مشکل داشته باشه؟

با اینکه واکنش نشون میده؟

خب الان ۶ ماهشه ببینن به صدا واکنش نشون میده

عزیزم میشه برام گزارش بزنی تاپیکم حذف شه میترسم شناسایی شم

ممنونم جواب دادین براتون صلوات فرستادم

دلیل گزارشوبزن لو رفتن حریم خصوصی

2810