2777
2789
عنوان

شیر لبنیات

62 بازدید | 4 پست

سلام پسرم ۱سال وپنج ماهشه وشیر خشکیه 

میخام الان بجای شیر خشک بهش شیر پاستوریزه بدم 

نمیدونم بلید چه مقدار بدم چونکه شیر خشک رو روزی ۵۰۰ سیسی دارم میدم ؟ لطفا اونای ک تجربه دادت بگن که اول اگر شیر خشک ندم یعنی ار شیر گرفتم.؟ ولینکا اگر بخام شیر پاستوریزه بدم باید اندازه شیر خشک بدم روزی ۵۰۰ سیسی؟

خب بریز هرچقدر دوست داشت میخوره...و به غیر از شیر خشک باید از شیشه هم بگیری این میشه از شیر و شیشه گ ...

یعنی اگر شیر خشک ندم یعنی گرفتم .؟نه میخام شیر بریزم تو شیشه شیرش بدم بخوره فقط نمیدونم چقد بلید بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی اگر شیر خشک ندم یعنی گرفتم .؟نه میخام شیر بریزم تو شیشه شیرش بدم بخوره فقط نمیدونم چقد بلید بدم ...

بنظرم برا بچه مقدار تعیین نکنی بهتره خوش غذا تر هم میشه فقط به اندازه ای که اگر نزدیک غذا هست باعث نشه بی اشتها بشه...اما قانونن الان باید از شیشه شیر هم بگیری اول لیوان نی دار بعدش بری رو لیوان 

بنظرم برا بچه مقدار تعیین نکنی بهتره خوش غذا تر هم میشه فقط به اندازه ای که اگر نزدیک غذا هست باعث ن ...

فکر کنم زوده هنوز  ولی میخام بدونم چقد باید بدم .چون بیشتر موقع ها همه رو هم نمیخوره ذره ذره میخوره