الکیه این چیزا چیه.. از کف پا که مواد نمیره بالا توی خون...حتی سم هم بزنی کف پات جذب نمیشه. مواد خوب هم جذب نمیشه... مشکل جسمیت مگه چیه که حنا براش خوبه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کسلم همش فکر و خیال دارم تمام علائم مزاج سوداوی رو دارم
اینا چیزای ذهنی هست. بهتره خودتو مشغول کنی بری بین مردم... کار پیدا کن اگر میشه.. کار سبک حتی با درامد کم ... منم بعد فوت پدرم فکر و خیال شدید داشتم نزدیک بود به خودزنی برسه اما برگشتم بین مردم سر کار خوب شدم.
آره الان مثلا تو داشنگاه یه ساعت دیگه امتحان دارم دارم درس میتونم ولی حواسم یه جای دیگس
ما هم خانوادگی تا حدی اینطوری هستیم. درمان دایم فکر نکنم داشته باشه. فعلا سعی کن خونه زیاد نمونی که بدتر نشه.کار پیدا کن.چون مجبور به تمرکز میشی فکرای مزاحم کم میشه.
سلام عزیزم. بله گذاشتن حنا کف پا برای دفع سودای بدن خیلی عالیه. این پیج اینستا رو فالو کن و استوری ها و پست هایی که درباره نتایج گذاشتن حنا کف میزارن رو ببینن. davood_amin.satva
اینا چیزای ذهنی هست. بهتره خودتو مشغول کنی بری بین مردم... کار پیدا کن اگر میشه.. کار سبک حتی با درا ...
دقیقا منم بعد از فوت پدرم دچار اضطراب شدم الان ۲۰ سال از فوت پدرم گذشته ولی حال من خوب نشده مشاورهای زیادی رفتم ولی درمانی پیدا نکردم همش نگرانم کسی چیزیش نشه شدیدا هم خرافاتیم واقعا احساس درماندگی میکنم
دقیقا منم بعد از فوت پدرم دچار اضطراب شدم الان ۲۰ سال از فوت پدرم گذشته ولی حال من خوب نشده مشاورهای ...
منم خیلی اضطراب داشتم پیش یداوی کار رفتم نافم رو جا انداخت از طرفی دمنوش های بابونه بادرنجبویه و گل گاوزبان میخورم خیلی بهتر شدم پاکسازی بدن هم تاثیر داره