2777
2789
عنوان

بچه کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 52 پست
میترسم درنیاد بدتر بشه آخه همین چند تا شوید روی سرشم خون دل خوردم دراومده

نه در میاد  البته کاش کوچیکتر بود انجام داده بودید 

واسه دختر داداشم انجام داریم با اینکه بابا مامانش ریزش شدید مو دارند اینقدر الان موهاش پر وزیاد شدند ماشالله 

روغن زیتون هم شنیدم ماساژ بدی به سر خیلی خوبه میتونی یه تحقیق کنی 

😁😖حالاجالبه من گندمی چشم ابرو مشکیییی تیره باباش سبزه اونم مشکی چشم و ابروهاش بچم سفید و بور و کچل ...

عه😁 راز موفقیتت چی بوده😂؟ پدر و مادراتون این ژن رو داشتن؟؟ 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ن توروخدا قیافه بچه یجوری میشه انگار خدایی نکرده مریضه

همین الانش ناجوره بعد بتراشم که هیچی 

همین چند وقت پیش بچم سبزه بود تا ۳ماهگیش همه میگفتن پسره بعد سفید شد الانم خیلی سفیده بور و کچل😁همه میگن موهاش دربیاد قشنگ میشه چون موهاش روشنه

میترسم درنیاد بدتر بشه آخه همین چند تا شوید روی سرشم خون دل خوردم دراومده

منم دوتا بچه هام خیلی موهاشون کم بود و تار موهاشون نازک بود.دوتاشونم با تیغ کچل کردیم، ماشاالله بعدش موهاشون خیلی خوب رشد کرد.هم پرپشت شد هم تار موهاش ضخیم شد.

مثل بچه من الان ۲ سالشه بیشتر شدن خدارو شکر 

کلا کچل دنیا اومده بود پسرم 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋