2777
2789
عنوان

بچه۱۵ ماهم همه رو گاز میگیره چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست
میخوام اینو از سرش بندازم فقط

امضای منو بخون

از خودم بگم برات

بچم در حدی بود که گریه میکرد بذار من برم بغل بقیه

حتی تو اتوبوس گریه میکرد و دستاشو دراز می‌کرد بره بغل کنار دستیم. چون مفهمومی از غریبه و آشنا توی ذهنش نبود. همه براش یکی بودن

ولی من هر دفعه اصرار داشتم که ما نمی‌شناسیم اونهارو و نباید بری بغل غریبه و ناراحت میشدم کمی جلوش

خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم درست شد

بهش بگو

براش توضیح بده

حتی شده بگو اگه دندون بگیری اونام ممکنه دندونت بگیرن

شاید نتونه حرف بزنه شبیه شما ولی تا حدودی متوجه میشه 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
اصلا نمیخندم حتی داد میزنم بلند چندبار میگم نه. بازم امتحان میکنم ولی

اخه خیلی کوچولوی باید یکم بزرگ ترشه این یه واکنشی مثلا شاید یه کاریو دوست نداره یا اینکه خیلی ذوق زده میشه اینکار انجام بده باید صبر کنی از سرش بیوفته ولی مراقب باشی که به کسی اسیب نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه آخه،تا کی دورش کنم از بقیه؟ بچه ها هم دوستش دارن بغلش میکنن باهاش بازی میکنن. خیلی شیطونه خیلی ...

این بچه ها عشق منن

فقط ببینش کیف کن

چون شیطونه گاز میگیره . اینجوری شیطونیشو تخلیه میکنه

هیچ مشکلی نداره

از ماست که بر ماست
حق‌داری ، فقط می‌دونم دعوا کردن و تنبیه تند ممکن بدترش کنه  شاید اگه من بودم براش از این دندون ...

نه آخه ببین تو سنی نیست که بفهمه تشویق چیه تنبیه چیه، تو سنی نیست بشینم باهاش حرف بزنم و اونم ساکت گوش بده بهم. فقط درحال جنب و جوش و بازیه

یک حمد برای حاجتم میخونی؟🙏آرامِ جانم حُسِین♥️
این بچه ها عشق منن فقط ببینش کیف کن چون شیطونه گاز میگیره . اینجوری شیطونیشو تخلیه میکنه هیچ مشکل ...

خیلی شیرین و بانمکه، خیلی بچه بامحبتیه، قربون صدقش میرم سریع میاد صورت و دستمو میبوسه. ولی یهو گازم میگیره

من خودم بچه ندارم ولی یه خواهر داداش کوچیک تر داشتم تو خونمونم همیشه بچه کوچیک بوده برا همین دیگه یاد گرفتم واکنش با بچه ها رو مثلا سر همین گاز گرفتن من پسر عموم کوچولو که بود وقتی عصبانی میشد گاز میگرفت بدم گاز میگرفت چون درکی نداشت از اون آسیبی که میتونست بزنه یه سری دست سه ساله بود حدودا داداش من 2 سالش بود انگشتش یه جوری گاز گرفت تا چند وقت کبود بود نمیشدم کاری کرد چون درکی نداشت فقط میشه بینیش بگیری تا ول کنه😁😁

اخه خیلی کوچولوی باید یکم بزرگ ترشه این یه واکنشی مثلا شاید یه کاریو دوست نداره یا اینکه خیلی ذوق زد ...

اره درسته

خیلی شیرین و بانمکه، خیلی بچه بامحبتیه، قربون صدقش میرم سریع میاد صورت و دستمو میبوسه. ولی یهو گازم ...

اینجوری ذوق و هیجانشو تخلیه میکنه

هیچ‌مشکلی نداره معمولا این بچه ها خیلی باهوش هستن

از ماست که بر ماست
امضای منو بخون از خودم بگم برات بچم در حدی بود که گریه میکرد بذار من برم بغل بقیه حتی تو اتوبوس گ ...

باشه عزیزم ممنون حتما امتحان میکنم

نه آخه ببین تو سنی نیست که بفهمه تشویق چیه تنبیه چیه، تو سنی نیست بشینم باهاش حرف بزنم و اونم ساکت گ ...

از مشاور کودک کمک بگیرین ، ولی فکر میکنم متوجه بشه باید بصورت بازی بهش یاد بدین مثل خیلی کارهای دیگه که از همین سن یاد میگیرن 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم