2777
2789
عنوان

سرترالین ۵۰ و پرفنازین

99 بازدید | 7 پست

رفتم پیش روانپزشک بهم سرترالین ۵۰ داده گفته نصفشو بخور و پرفنازین۲شبی یدونه.

پرفنازینو که دیشب خوردم حالم خیلی بد بود سرگیجه و بی قراری داشتم خوابیدم ساعت سه بیدار شدم.

صبحم دومین سرترالین رو خوردم همش نفس کم میارم و مدام خمیازه میکشم.انقدر حالت تهوع دارم موندم ادامه بدم یا نه

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام حتما با پزشک معالجتون تماس بگیرید و بگید که با خوردن سرترالین به مشکل برخوردین، دقیقا خواهر منم بعد خوردنش حالت تهوع میشد به دکترش اطلاع دادم اون قرص قطع کرد 

خسته از هیاهوی بی صدا...
سلام حتما با پزشک معالجتون تماس بگیرید و بگید که با خوردن سرترالین به مشکل برخوردین، دقیقا خواهر منم ...

میگن که جزو عوارضشه تا هفته اول طبیعیه…ولی واقعا کلافم کرده سرکار مدام خمیازه و تهوع… 

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
خوابتو زیاد میکنه  اگه مشکلت حاد نیست نخور باعث فراموش کردن یسری چیزام میشه  و اینکه به ...

مشکلم افسردگیه و رفتارای غیرقابل کنترل.از وقتی میخورم بهترم از طرفی هم دارم از تهوع میمیرم

مشکلم افسردگیه و رفتارای غیرقابل کنترل.از وقتی میخورم بهترم از طرفی هم دارم از تهوع میمیرم

طبیعیه یکم بگذره بدنت عادت کنه به قرص 

مامانم تا یه مدت حالش خیلی بد بود با خوردنش بعد اوکی شد 

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸
میگن که جزو عوارضشه تا هفته اول طبیعیه…ولی واقعا کلافم کرده سرکار مدام خمیازه و تهوع… 

ولی دکتر خواهرم قطعش کرد گفت وقتی انقد حالت بد کرده نخوریش بهتره 

خسته از هیاهوی بی صدا...