2777
2789
عنوان

وای چقدر متاهلی خوبه خیلی خوبه خوش به حالتون همش ناشکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 42 پست
الان میان میگن نههه خیلی بدهههه بعد تاپیک میزنن که تو اقدامم! خب اگه انقدر بد و فلاکت باره چرا طلاق ...

من مشکل اصلیم تو زندگیم خواهرشوهرمه

چرا باید زندگیمو به خاطر یه ادم روانی و عصبی که حتی با بچه خودشم نمیسازه خراب کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل تو خانواده سمی متاسفانه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آخرشو که خوندم سرم گیج رفت 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من مشکل اصلیم تو زندگیم خواهرشوهرمه چرا باید زندگیمو به خاطر یه ادم روانی و عصبی که حتی با بچه خودش ...

خب چرا باهاش قطع ارتباط نمیکنی ادم خواهر شوهر مگه هر چند وقت یه بار میبینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من مشکل اصلیم تو زندگیم خواهرشوهرمه چرا باید زندگیمو به خاطر یه ادم روانی و عصبی که حتی با بچه خودش ...

من منظورم شما نبودید گلم❤️ 

دارم میگم مشکلاتو یا باید حل کرد و کنار اومد ( که دیگه جای شکایت نیست)یا اگر آدم میبینه هر روز داره زجر می‌کشه تو زندگیش جداشه بره هر چی که هست!

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا
😂😂😂 یه لحظه تو ذهنم داداششو این شکلی تصور کردم🦧

😂😂😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه خواهرشوهر بد همه رو میشوره میبره

خب سیاست رو حفظ می‌کنی ولی رفت آمد رو کم خدا شاهده ازدواج کنم دیگ دوست دارم رنگ خواهرمو نبینم چه برسه خواهرش ولی. سعی خودمو میکنم سیاست خودمو حفظ کنم حتی جلوی خواهرم چون بیشتر اوقات فوش میده من مجبورم سکوت کنم البته خانوادم همیشه حق رو به اون میدن میگن جدا شده فلان شده به خدا من مطلقه دیدم اخلاق هاشون بهتر شده من چیکار کنم که جدا شده

یه بار قطع رابطه کردیم ۴ سال.۲ سالی میشه اشتیمون دادن ولی الان قهرم باهاش تاپیک اخرم نوشتم چرا

همون رابطتونو قطع کنید بابا ،همین که ادم سمی زندگیت شوهرت نباشه کافیه بقیه رو میشه حذف کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب سیاست رو حفظ می‌کنی ولی رفت آمد رو کم خدا شاهده ازدواج کنم دیگ دوست دارم رنگ خواهرمو نبینم چه برس ...

یه ادم روانی جلوت در نیومدع بفهمی من چی میگم

ادمی که حتی وقتی قطع رابطه اید بازم حرص بده رو هیچ جوره نمیشه ادم کرد

2810