2777
2789
عنوان

بارداری

162 بازدید | 13 پست

سلام من یه سوال فوری دارم خواهش میکنم 

کمکم‌کنید

من سه روز پیش رابطه داشتم با همسرم جلوگیری صورت نگرفت بعد سه روز قرص اورژانسی خوردم بنظرتون اثر میکنه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

72 ساعت وقت داری

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
یعنی اثر نمیکنه؟؟

سه روز بعد خیلی دیره 

ولی بدن با بدن فرق میکنه بکیر نکیر داره کلم ولی به شدت هورمونات بهم میریزه پریودیهات نامنظم میشه از روش بهتری استفاده کن

اورژانس سالی یه بار فقط

دوتاشو باید بخورم ؟؟

اگه ۰/۷۵ باشه اره ولی اگه ۱/۵ باشه یکی کافیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خیلی دیره ن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

دیر خوردی عزیزم

دیر خوردنش که به کنار . گاهی قرص اورژانسی به هرکسی نمیفته یا بقول معروف بدن و خون اون قرص رو قبول نمیکنن و بارداری خارج رحمی شکل میگیره که خیلی دردسر سازه . لطفا اصلا استفاده نکنید عواقبش رو در نظر بگیرید

اگه بعد یک هفته پریود شدی که اثر خودشو کرد! 😊

گاهی پریود میشیم اما باز هم بارداریم . بعضی از جنین ها تا ۵ماهگی خون پریودی رو قبول نمیکنن و مادر ۵ماه اول مرتب پریود میشه