یه پسر دارم ۷سالشه، قران یه ۱۰ سوره حفظه، شاگرد اول پیششون بوده، ایه الکرسی حفظه، شعر سعدی و حافظ راحت حفظ میکنه ولی تو نسبت های فامیلی بنظرم خیلی کنده!!!
بچه هاتون تو چه سنی یاد گرفتن مثلا عمو و عمه های باباشون کیان...
من دخترم خیلی زود طوریکه حتی ی بارم اشتباه نگفت و همه براشون عجیب بود فک کنم 2تا 3 سال قشنگ عمه دایی اینارو میگفت و نسبتارو کاملا بلد بود چون زود هم شروع به صحبت کرد ولی خوب نسبتارو واقعا حتی توسن کم هم درست گفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی با اذیت و فکرای منفی فقط خودتون رو نابود و افسردگی رو به خودت نزدیکتر میکنی..من یک راه حل دارم برای خودم همیشه جواب میده..اینکه جاهایی به خنگولک بازی بچه هام میرسم سریع سلامت بچه میاد در ذهنم اینکه خدا رو شکر که خدا تن سالم بهش داده.خدا رو شکر بچه منم مدرسه میره.خدا روشکر بابت کارهای دیگه.ای وای اگر یک بچه اوتیسم و عقبمانده داشتم بدبخت بودم زندگیم به فنا بود..اگر بچم یک قطعه کوچیک بدنش مثلا حتی یک بند انگشت سالم نبود چکار میخواستم بکنم و چقدر فکرای بدتر تو ذهنم میگذشت اینکه دیگه یه ذره ضریب هوشیه بالا و پایینه که به مرور زمان درست میشه