2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 197 پست
مثلا کسیو ببین ذوق زده میشه میپره بغلش یا از چیزی خوشحال بشه دست میزاره رو دهنش میخنده و میپره ک الب ...

اینا فک کنم طبیعی هست چون پسر بزرگمم یادمه همیطوری بود ولی خب بسیار باهوش؛نسبت ب این پسرم خیلی باهم فرق دارن متاسفانه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
نه دختر من تااین حد نیست ...پسرشماچندسالشه

۳سالو۹ماه تقریبا ۱۰ماه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا فک کنم طبیعی هست چون پسر بزرگمم یادمه همیطوری بود ولی خب بسیار باهوش؛نسبت ب این پسرم خیلی باهم ...

خداحفظشون کنه پسراولتون سالم؟؟من الان دومی اقدامم ولی خیلیم مضطربم آرزومه ی بچه سالمم داشته باشم ودخترم خوب بشه مشکلشو پنهان کردم

نه دختر من تااین حد نیست ...پسرشماچندسالشه

مثلا دیروز داداشش رو زدم داشت سرفه میکنم خاستم گلوش صاف بشع اومد بهم گفت چرا زدیش ها؛بعد ی چیزهای دیگ گفت ک متوجه نشدم فقط میدونه ادعا باباش رو دراورد

خداحفظشون کنه پسراولتون سالم؟؟من الان دومی اقدامم ولی خیلیم مضطربم آرزومه ی بچه سالمم داشته باشم ودخ ...

اره پسر اولم سالم هست فوق العاده هم باهوش هست تو ۲سالگی کلی شعر میگفت همه چیو از ۲سالگی ب بعد یادش هست برام تعریف میکنه؛این پسرمم بد نیس ولی خب باید همه چیو براش توضیح بدی با یکبارم متوجه نمیشه باید چندین بار توضیح بدم ولی پسر اولم خودش با محیط یاد میگیره 

مثلا دیروز داداشش رو زدم داشت سرفه میکنم خاستم گلوش صاف بشع اومد بهم گفت چرا زدیش ها؛بعد ی چیزهای دی ...

انشاالله خوب خوب میشه عزیزم .دختر من اول سطح دو بود دوباره ارزیابی شد گفتن شده سطح ۱ ولی خب جمله هاشم هنوز اونقدر واضح نیست مثلا گفتم موها باباتو بکشم گفت نهه گوناه داله

عزیزم خوبه پس تا۵سالگی خیلی بیشتر میتونه پیشرفت کنه

خداکنه؛البته ک از ۵ماه پیش خیلی پیشرفت کرده درکش بهتر شده ولی همچنان از همسنهاش حس میکنم خیلی عقب هست

انشاالله خوب خوب میشه عزیزم .دختر من اول سطح دو بود دوباره ارزیابی شد گفتن شده سطح ۱ ولی خب جمله هاش ...

عزیزم وقتی اینو گفته یعنی میفهمه درکش خوبه نگران حرف زدنش نباش اوکی میشه با گفتار درمانی؛سطح ۱بهتر تا ۲؟؟

خداروشکر انشاالله این گل پسرتم خوب وعالی میشه عزیزم

ممنون گلم

اره این بچه ها عادی هم ک بشن همیشه عقب تر از هم سناشونن

شما برا مدرسه دخترتون میخاین چیکار کنید

انشاالله خوب خوب میشه عزیزم .دختر من اول سطح دو بود دوباره ارزیابی شد گفتن شده سطح ۱ ولی خب جمله هاش ...

کجا دخترتون رو بردین واسه ارزیابی؟مغز واعصاب یا کاردرمان؟؟