2777
2789

هرکاری که به شکمت فشار وارد میکنه پرهیز کن

مثه بلند کردن چیزای سنگین

دسشویی رو سرپا انجام بده البته من توالت فرنگی نداشتم

اگرم استرس بهت وارد شده بیخیال من بدترین دعوای عمرمو تو اون دوران انجام دادم

روز ۱۲ م بی بی گذاشتم

سوره حجرات و چن تا سوره بود ک برای محافظت از جنین بود میخوندم

مثبت شدی خبرشو بده بهم بیزحمت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی ... خداروشکر فقطط قرآن بخون و مطمئن باش که بارداری ایشالله که مامانی الان 🌱

مرسی فداتشممم انشاالله همه کاری کردم خودم سالمم مشکل اسپرم شوهرم بود خراش رحمم انجام دادم دیگ ب بعدش خواست خداهست 

روز سوم انتقال علائم خاصی ندارم جز دردای خفیف زیرشکمم والبته یبوستی ک دهنمو سرویس کرده 

حس عجیبی دارممم امیدم بی نهایت هست ب خدایی ک صلاحموبهترازخودم میدونه امااا یبوسته لعنتی کمی نگرانم کرده البته خواست خداهرچی باشه همون میشه نمیدونم ده روز دیگه چجوری میخوادبگذره 😅برای منی ک هرروز براخودمم بیرون بودم واقعااا سخته ی گوشه دراز کشیده باشم همش 

فقط ازخدامیخوام خودش کمکم کنه اول تیر امتحانات دانشگاهمه اولین امتحان روز ازمایشم هست منفی شدن برامن ینی اخردنیااا نمیدونم چجوری برم سرجلسه برام دعاااااکنیددددد🥲بیش از حدامیدوارممم اما دیشب حین دسشویی یکم مجبورشدم زوربزنم همینه ک نگرانم کرده وگرنه همه چیزم اوکی هست وخودمم سالمم دکترم گف جنینات بهترین نوعن وکیفیتشونم عالیه خداخودتتتتتت کمکم کن

و وارد روز چهارم شدم پادرد دارم شدید ترشحام خیلی زیادشده روزام باصبوری وامید ب خدامیگذره فقط خودش میدونه چقدسختی کشیدم چقد ب ی خبرخوب نیاز دارم سیسمونی انتخاب کردم 🥲🥲انشاالله ک خدا ی نگاهی بهم کنه

اره اولین انتقالم هست ،۲۱تخمک داشتم ۶تاش جنین شد ۴تابلاست دوتام آ

خوب خداروشکر

من اونموقع ک انتقال داده بودم یه خانمه اومد گفت اولین انتقال نمیگیره و اینا

انقدر ناراحت شدم

اما اولین انتقالم گرفت 😍😍

الان دخترم صورتش قرمز میشه انگار داره زور میزنه . دکترا گفتن تشنج اما اصن بخدا تب نکرده و بچه ی سالمی هست اصن حال دلم خوب نیست برام دعا کن