2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبت شد 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 70 پست
دوس داری بچه داشته باشی؟

اره 

میگن دعای شخص باردار زود میگیره خواستم دعا کنی مرسی😓

ایشالا خودتم همیشه سالم و سلامت باشی و دل خوش

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝
به نظرم این برنامه ی چکاپ رو برید و چند ماه سالم خوری کنید. امتحانش ضرری جز سلامتی بیشتر نداره و مثل ...

بله درسته عزیزم حتما ممنونم

چند ماهی هست ماهم رژیمو سالم خوری رو شروع کردیم

تا ببینبم خدا چی میخواد ممنونم عزیزم لطف کردین جواب دادین

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن‌وزنی که ادم تو بارداری اضافه میکنه بعدا دیگه کم نمیشه.

وا 

من دوبار باردار شدم 

هر بار بعد از زایمان از قبل هم وزنم کمتر شد 

کی همچین چیزی گفته 

به جز یکی هیچ کاری برای بچش نکنه و یکی دیگه بچه رو نگه داره وگرنه این همه زحمت و انرژی و بی خوابی ده برابر باشگاه وزن آدم رو میگیره 

اره  میگن دعای شخص باردار زود میگیره خواستم دعا کنی مرسی😓 ایشالا خودتم همیشه سالم و سلامت با ...

الهی که هر چی دوست داری برات اتفاق بیفته. اما من درست زمانی که بیخیال شدم اتفاق افتاد. به خودت سخت نگیر و فقط رژیم و سبک غذا رو تغییر بده امید که براتون اتفاق بیفته.

بله درسته عزیزم حتما ممنونم چند ماهی هست ماهم رژیمو سالم خوری رو شروع کردیم تا ببینبم خدا چی میخوا ...

الهی که هر چی دلت میخواد برات اتفاق بیفته. ولی سعی کن خیلی بهش فکر نکنی و از زندگی کنار همسرت لذت ببری. حتما به موقعش اتفاق میفته.

وا  من دوبار باردار شدم  هر بار بعد از زایمان از قبل هم وزنم کمتر شد  کی همچین چیز ...

نمیدونم عزیزم، من هم شنیدم که ابتدای بارداری وزن ایده ال باشه بعدا راحت تر کم میشه وگرنه منم تجربه ندارم.

ولی مثلا دوستم میگفت من مجبور شدم چند ماه رژیم بگیرم چون وزنم خیلی بالا رفته بود. 

الهی که هر چی دوست داری برات اتفاق بیفته. اما من درست زمانی که بیخیال شدم اتفاق افتاد. به خودت سخت ن ...

ممنونم عزیزم❤❤

من هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال بشم چند بارم ای وی اف کردم منفی شدم بازم نمیتونم بیخیال باشم

هی خدا ...ولی خب سعیمو میکنم عزیزم ممنونم😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم❤❤ من هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال بشم چند بارم ای وی اف کردم منفی شدم بازم نمیتونم بیخ ...

میدونی من دیگه گفتم با خودم که زندگی با بچه قشنگه، اما بی بچه هم باز قشنگه. از روزهات و لحظه هات لذت ببر، من از همین الان دلتنگ خوشی های الانم هستم که میدونم با اومدن بچه حتما نمیتونه مثل سابق باشه. 

امیدم به خداست، نمیدونم. آی وی اف زیادشم خوب نیست. من بعد یه بار پانکچر کلا بیخیال شدم رفت. چون خیلی اذیت شدم. البته روحیه م هم یه مقدار ضعیفه به خاطر همون ترس و فوبیای زایمان. 

میدونی من دیگه گفتم با خودم که زندگی با بچه قشنگه، اما بی بچه هم باز قشنگه. از روزهات و لحظه هات لذت ...

اتفاقا بنظر من با بچه زندگی قشنگتر میشه😍

منم دیگه دوست ندارم آی وی اف کنم از عوارضش در آینده میترسم و همین الانشم بدنم کلی آسیب دیده

بازم امید ب خدا ان شاالله هر چی خیره برامون پیش بیاد

ایشالا همیشه خوش باشین عزیزم💋💋

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
اتفاقا بنظر من با بچه زندگی قشنگتر میشه😍 منم دیگه دوست ندارم آی وی اف کنم از عوارضش در آینده میترس ...

نظرت محترمه عزیزم. ولی خب من به نظرم خیلی تفاوت نمیکنه. 😍 

الهی که به زودی زود هر چی دوست داری برات رقم بخوره. 💞 مراقب خودت باش.