2777
2789
عنوان

ادبیات چیکار کردین

223 بازدید | 9 پست

من نا امید ترینم تموم نمیشه 

همه امیدم به این لامصب بود ولی حالم دیگه داره از درس بهم میخوره. خسته شدم . دلم میخاد جیغ بزنم ازم انتظار تحصیلات و مدرک و کوفت زهرمار نداشته باشید دوسش ندارم.

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم، احساس میکنم خانوادم خیلی ناراحت میشن اگه برم ازاد خیلی بی عرضم

خسته شدم

از این حرفای خانوم خودتی بعدا دستت تو جیب خودته.

دلم نمیخاد از این کار به این چیزا برسم

داره حالمو بد میکنه 

کتاب درس فرمول همه چی 

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
خب خودتو خسته نکن  برو سر نمونه سوال حتی اگر همه کتاب تموم نشده

چی بخونم

مثلا فرمول بیست خریدم

هیچ

انگار هیچی نمیتونم حفظ کنم

چی بخونم مثلا فرمول بیست خریدم هیچ انگار هیچی نمیتونم حفظ کنم

نه. نه.. نه 

فقط فقط کتاب والسلام 

20 نهایی را دو چیز تضمین می کنه 

کتاب + نمونه سوالات 

خدا امید شجاعانه... نه بهانه ترسو ها.! 🍂 💜 😌 

داداش منم فردا امتحان داره اونم فعلا با خرده کاری های کتاب درگیره😐، سالی که ما هم نهایی دادیم نگرانی تاثیر سوابق نداشتیم ولی به هر حال برامون مهم بود و ادبیات جزو بزرگترین غول ها بود واسم شب امتحان، همه این مسیرو باید برن طاقت بیار کمتر از دو هفته مونده... یه کاری نکن ۱۵ سال دیگه پشیمون شی