2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزخاصی نگو تو دیت اول،بیشتر آشنایی هست و بزاراون بیشتر صحبت کنه تو رفتارشو زیر نظر بگیر 

متین و باوقار رفتار کن همین

خوشبخت باشی❤

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اره یه ساله ک همو میشناسیم، چن ماهیم هس ک با همیم، این اولین باره ک میریم بیرون

اخی عزیزم

عطر خوشبو بزن

ارایشت ملایم باشه زیاد نباشه اصلا

تیپت هم ساده باشه زیاد تیپ توچشم و عجیب نزن ک دیت اولی یهو انقد زیاد بخوای عجیب غریب باشی

خوش خنده باش

من بر عکس کسایی ک تو دیت اول بقل و قرارو نمی پسندن من و پارتنرم اصلا اینجوری نبودیم البته دلیلشم بیشتر از ۹ ماه دوریمون و ندیدنمون بود دیت اول ک رفتیم‌پارتنرم انقد خجالتی بود میلرزید حتا نگامم نمیکرد دیت اولم تو ماشین بود😂

ولی هرجور ک دوس داری رفتار کن خودت باش من از چند نففر پرسیده بودم همه با بقل کردن تو دیت اول مخالف بودن اما من رفتم پیش پارتنرم از خجالتی ک داشت کلی بقلش کردم تا خجالتش بره بقل و بوس و اینا به نظرم برای من البته اوکی بود😂

و اگر حساسی ک هیچی اگرم نیستی معمولا اگه پسر بگیر باشه دستاتو میبوسه

من بر عکس کسایی ک تو دیت اول بقل و قرارو نمی پسندن من و پارتنرم اصلا اینجوری نبودیم البته دلیلشم بیش ...

استغفرالله خواهرم😂😂😂منو و این کارا؟😂😂 ما حتی دست همو هم نمیگیریم☺😂