2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زنه

158 بازدید | 14 پست

از دیشب تا خود صبح گریه کردم نخوابیدم

دلو زدم به دریا زنگ زدم به زنه حوصلم نمیشه همشو توضیح بدم

گفت شوهرت قسم خورده گفته زنم تصادف کرده فلج شده رو ویلچره 😕😕😕گفت من قرار بوده بیام شهر شما من یه زن بی سر پرستم کسی رو ندارم گفتم میام کارای خانومتو انجام میدم تو که گفتی زنم رو ویلچره فقد تو سرپرستم باش

😕😕😕😕😕😕😕😕از سرو. کلم داره دود بلند میشه 

از صب قفسه سینم داره منفجر میشه رفتم دکتر باید تحت نظرش دارو اعصاب مصرف کنم با این 😓حالا که اینجوری شد منم میرم مهریمو میذارم اجرا تا ادب بشه فقد واسه ترسوندنش میندازمش زندان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وایسو دختر خوب انقدر تند نرو  خر ابترش نکن  مگه باردار نبودی؟ هنوزم بارداری؟ 

حالا هرچی  عجله نکن با سیاست برو جلو الان بیشتر از همه ی عمرت نیاز داری عاقل باشی و روی تک تک حرفا و حرکاتت حساب شده پیش بری    بیشتر از هر چیزی میاز به مشاور کار بلد تو. این زمینه داری نه هر کسی.   اولیش نیستی آخریشم نخواهی بود و درد زیادی میکشی منتها  اگر میخواهی درستش کنی  اول عجله نکن و بعد تمام هوش و سیاستت رو بکار بگیر 

بنظرم باید آروم باشی سخته میدونم کاماللللللااااااا.  ولی درد بی درمون نیست   پیشنهادم اینه ویس مخصوص خیانت حسینی تنها مسیر رو گوش کن تا حد زیادی آرومت میکنه کمک میکنه بی قراری نکنی و در ادامه مشاوره های متخصص زیادی توی خیانت هست روش های خاله زنکی و قدیمی خیلیا رو بدبخت کنرده  یه سر کانال های تجربیات مشاوره های مختلف بزن ببین ازین بدترش رو با توکل بخدا درست وردن آوردن توی راه

این سیاست داشتن چجوریه که همه دارن و من هیچ وقت یاد نمیگیرم 

هر کسی یه جور دنیا رو میبینه یه جور زندگی میکنه اسم یچی رو میذاره سیاست   یکی راههای چزوندن شوهر رو میگه یکی هم لوس بازی رو میگه سیاست    ولی سیاست اون چیزیه که همیشه جواب باشه و توی همین بحرانهای سنگین کمک کنی زندگیتو نجات بدی    من خودم زرنگی ترین سیاستها رو توی کانالها و دوره ها و جلسات مشاوره ی مشاوره های کاربلد یاد گرفتم     حالاااا باید ببینی بین این همه مشاوره ی همسرداری و خیانت با کی هم فازی حرف کی به دلت میشینه کی آرومت میکنه  ترفندای کیو میتونی پیاده کنی.      برای من همون آقای حسینی بود.  ولی دیگرانی هم هستن نمیدونم کجایی حتما توی شهر خودتونم هستن  البته الان علی الحساب اینایی که در دسترس همه هستن من میشناسم اینان قطعا و حتما خیلیای دیگه هم هستن که شاید از اینا بهترم باشن 

تنها مسیر آرامش 

رفعت خانواده 

دکتر قنبری 

دکتر عزیزی 

دکتر حبشی 

سیده حسینی 

دریایی 

و.......

* ذکر استغفارم زیاد بگو مدانع ان شالله از سر راهت برداشته بشه