2777
2789
عنوان

قهر با همسر

184 بازدید | 14 پست

منو نامزدمو خواهر شوهرم رفتیم رستوران

خواهر شوهرم درست روبروی من نشست همسرمم ب جای اینکه بیاد کنار من بشینه نشست کنار خواهرش(روبروی من)

من خیلی از این حرکتش ناراحت شدم

بنظرتون حق دارم برا ناراحت شدنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تازه نامزد کردید کم کم یاد میگیره که چجور تو جمع با شما رفتار کنه

شما هم خواسته هات در غالب مثال و با لحن مناسب بهش میگی طوریکه سوبرداشت نکنه دعوا پیش نیاد بینتون و فکر نکنه از همین الان نسبت به خانوادش گارد داری

اوکی میشه بعد ی مدت 

از همون اول سعی کن هر چیزی ک دیدی سریع نره رو مخت تو فکر حلش باشی تا دلخوری و ناراحتی 

#ملی گرا❤️🤍💚
2803
نه  رو به رو که بهتره میبینتت😂😂

اخه داشتیم از مسافرت برمیگشتیم.تو مسافرت یکم به من توجه کردنی(مثلا جایی رفتنی که دستمو میگرفت)یکم بعدش خواهرشو میبوسید که مثلا حس غریبی نکنه خواهرش(خواهرش مجرده و واقعا دختر خوبیه)

این حرکاتش ناراحتم میکرد

2804
روبرو که بهتره! چشم تو چشم ،    کنارت بشینه باید هی گردن بچرخونید همو ببینید

اخه داشتیم از مسافرت برمیگشتیم.تو مسافرت یکم به من توجه کردنی(مثلا جایی رفتنی که دستمو میگرفت)یکم بعدش خواهرشو میبوسید که مثلا حس غریبی نکنه خواهرش(خواهرش مجرده و واقعا دختر خوبیه)

این حرکاتش ناراحتم میکرد

اگه تازه نامزد کردید کم کم یاد میگیره که چجور تو جمع با شما رفتار کنه شما هم خواسته هات در غالب مثا ...

این حرکاتش ناراحتم میکرد

نه  رو به رو که بهتره میبینتت😂😂

این حرکاتش ناراحتم میکرد

اخه داشتیم از مسافرت برمیگشتیم.تو مسافرت یکم به من توجه کردنی(مثلا جایی رفتنی که دستمو میگرفت)یکم بع ...

خب با این توضیحات شما روحیه حساس و زودرنجی دارید وگرنه رفتار نامزدتون معقول و به جا بود جا ناراحتی نیست 

درسته ک باید اکثریت توجهش به شما باشه چون تازه وارد خانوادشون شدی و خب رابطتون باید قوام بگیره 

ولی رفتارش بی توجهی به شما نبود و اتفاقا خیلی منطقی و مدیریت شده رفتار کرد

اینکه دونفره بهتون بیشتر توجه میکنه تا تو جمع خیلی عادیه و خب رعایت میکنه و ندید پدید بازی در نمیاره شما هم با داشتن توقع بیجا و غیرمنطقی فقط باعث بحث و سردی بینتون میشه

این تملک خواهی حداقل تو جمع کنترل کنید 🌸

#ملی گرا❤️🤍💚
2805
اخه داشتیم از مسافرت برمیگشتیم.تو مسافرت یکم به من توجه کردنی(مثلا جایی رفتنی که دستمو میگرفت)یکم بع ...

اتفاقاً نشون میده ادم با سیاستیه ،هم حواسش ب خواهرست هم تو ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خب با این توضیحات شما روحیه حساس و زودرنجی دارید وگرنه رفتار نامزدتون معقول و به جا بود جا ناراحتی ن ...

مثال بخوام بگم خیلیه

خواهرش جت اسکی دوس داشت تمام حواسش این بود ک ببردش یبار بمن نگفت تو چیزی دلت نمیخواد سوار بشی؟

پام خیلی درد داشت بهش گفتم جیزی نگفت ولی خواهرش از دوچرخه افتاد هی دورش بود

حس یه ادم غریبه رو داشتم که با اصرار اومدم مسافرت با اینا

مثال بخوام بگم خیلیه خواهرش جت اسکی دوس داشت تمام حواسش این بود ک ببردش یبار بمن نگفت تو چیزی دلت ن ...

شما هم مثل خواهرش خواستتون بیان میکردید یا خودتون غریبه ای میدونستید که مدام باید بهش تعارف کرد و نازش کشید ؟

عزیزم بکسری از خواسته هاتون باید برای نامزدت شرح بدی با مثال تا متوجه بشه شما چ توقعی ازش دارید 

نخواید همون مسافرت اول بدون داشتن تجربه مثل معیارهای ذهنیتون رفتار کنه

کار میبره ی رابطه ایده ال داشتن و باید کم کم یادش بدید و خودتون از لحاظ سطح رفتاری ارتقا بدید

در اخر خودتون در مقام مقایسه با خانوادش قرار ندید چ تو ذهنتون چ پیش ایشون 

نقطه ضعف میشه در اینده و اصلا درست نیست 

خواسته هاتون بگید و دخالتی تو رابطش با خواهرش نداشته باشید 

اینکه با شما مناسب سطح توقعتون رفتار کنه مهمه و کافی و به شما مربوطه ولاغیر 

هم شما هم نامزدتون تنها ادم زندگی هم نیستید و خانواده دارید که باید به اونا هم محبت و توجه داشته باشید ولی اولویت هم باشید رابطه سالم اینه

#ملی گرا❤️🤍💚
2801