2777
2789
عنوان

کسی کتاب خون هس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راجع به تاریخ ایران و جهان راجع به هیتلر و رضا شاه اگه کتاب جالبی هس بگین بخونیم

نبردمن راجع به هیلتره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باور میکنی هر شب هر صبح شکر میکنم.... دقیقا 🥲

میگم من مادربزرگ شوهرم چن روز خونه من موند دوبار مهمونی گرفت خونه من 

بعدش رفت بالا اونجام مهمونی گرفت مادرشوهرم دلخور شده ازش دیگه زنگش نزده بود 

منم زنگش نزدم 

۵ روز مونده بود خونه اون یکی دخترش هیچکی دنبالش نرفته بود 

تا امشب دخترش دعوت کرد 

اونم دعوت کردع بود.کلا از وقتی که اومده، خونه این دخترش نرفته بود تا امشب 

من رفتم با توپ پر پرید بهم گه زنگ نزدی .نیومدی دنبالم 

اولش تو شوک بودم .بعدش گفتم خبر نداشتم ینی این ۵ روز هیچکی دنبالت نیومده؟؟ فک کردم رفتی خونه اون یکی دخترت 

از حرص دارم دق میکنم 

نمیدونم پریودم هستم قاطی کردم مغزم ترکید 

عوض اینکه از دختراش دلخور باشه از من دلخور بود

خودم موندم جوابش رو چی بدم 

از هیچکی جز من شاکی نبود 

میگم من مادربزرگ شوهرم چن روز خونه من موند دوبار مهمونی گرفت خونه من بعدش رفت بالا اونجام مهمونی گرف ...

اون یکی دخترش کلا امشب مهمونی هم نیومد هنوز مامانشو نبرده خونش 

اونم پسر بزرگ داره ولی فقط از ما توقع دارن

میگم من مادربزرگ شوهرم چن روز خونه من موند دوبار مهمونی گرفت خونه من بعدش رفت بالا اونجام مهمونی گرف ...

خدا قوت واقعا چقدر پرتوقع والا وقتی بچه های خودش اهمیت ندادن بهش دیگه معلومه چی به چی. از اون طرفم که مادرشوهرت ازش دلخوره این همه دلخوری هاش سرتو خالی کرده اصلا ناراحت نشو همین که گفتی این پنج روز کسی سراغت نگرفته بیشتر بهش برخورده چونکه حالیش کردی غیر شما هم بچه داره اما تحویلش نگرفتن الانم چون پریودی بیشتر مغزت خسته اس. صبر کن باز یه جا میبینیش. دیگه هم سراغش نگیر اصلا یکم هم سرسنگین باش 

خدا قوت واقعا چقدر پرتوقع والا وقتی بچه های خودش اهمیت ندادن بهش دیگه معلومه چی به چی. از اون طرفم ک ...

وای دیشب داشتم دق میکردم 

بخدا این دخترش فقط از رو اجبار دعوتش کزد مهمونی هم نوبتش بود همه رو با هم دعوت کرد 

شوهرم نمیذاره این ۵ روزم الکی گفتم زنگ زدم نیومده 😑

میره میارتش 

وای دیشب داشتم دق میکردم بخدا این دخترش فقط از رو اجبار دعوتش کزد مهمونی هم نوبتش بود همه رو با هم د ...

عجبا 😑😑😑 امان از دست این مردا کاش یه بهونه ای. جور کنی من به جات خسته شدم پریودم هستی بگو کلا مریضم. حال ندارم 

عجبا 😑😑😑 امان از دست این مردا کاش یه بهونه ای. جور کنی من به جات خسته شدم پریودم هستی بگو کلا مری ...

اینقد تو پریودی بهم میریزم که حد نداره 

جدیدا بدتر شدم ینی کارد بزنی خونم درنمیاد  کم مونده خودمو بکشم🤦‍♀️

اینقد تو پریودی بهم میریزم که حد نداره جدیدا بدتر شدم ینی کارد بزنی خونم درنمیاد کم مونده خودمو بکش ...

اره خیلی سخت من موقع پریودی سعی میکنم جای نرم کسی نیاد

سعی کن خودت اروم کنی خیلی بهش فک کنی بیشتر بدتر میشه لامصب. دمنوش بخور یا قرص سه کاره ها کافئین دارن خوبن ادم سرحال میکنه

کتاب های تاریخی نمیخونم هم سلیقه من نیست و هم تحریف توش زیاده ولی اگه ژانر دیگه ای هم میخونی اگه دوست داشته باشی معرفی کنم برات 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.