2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاین تو این غروب جمعه ای بگید در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 38 پست
چند روزه اسباب کشی کردم ، دارم فکر میکنم که نی نیم چیه ، این هفته باید برم انومالی 

اخی عزیزم الهی به سلامتی و دل خوش 

منم 18 هفته رفتم، بچه ام پسر بود البته توی ان تی هم گفته بودن پسره 

الهی سلامت باشن پسر و دختر هر دو نعمت هستن 

منم احتمالا این هفته باید آزمایش تحمل گلوکز بدم 😇😇

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
من 26 هفته ام، خیلی حالم بده، بیحال و بی رمق، بی حوصله و بی اعصاب. اصلا خیلی افسرده ام. گاهی دلم برا ...

عزیز دلم جز خودت هیچ کس نمیتونه بهت کمک کنه بخاطر بچه هم شده بلند شو میدونم سخته بخدا منم اینجوری میشم دیشب حالم خیلی بد بود ولی باز فقط با خدا و ائمه معصومین علیهم السلام زندگی میکنم هر روزم رو تا بهم کمک کنن توکل کن به خدا من حتی از خانواده ام دورم شاغلم هستم تازه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته ۳۳هستم همش سوزش سردل دارم وبدجورسنگین شدم خسته ام همش باگوشی سرگرمم هواهم گرمه جایی نرفتیم فعلا ...

عزیز دلم بیشتر راه رو رفتی دیگه چیزی نمونده سوزش طبیعی هست بخاطر بزرگ شدن رحم و فشار به مری هست به دکترت بگو بهت دارو بده یه قرص و شربت میدن 

میگن 3ماهه سوم همه خسته هستن ما هم قدرتی خدا خوردیم به تابستون سخت تر شده 

خودت رو سرگرم کن 

شبا که هوا خنک تر شد با همسرت برو بیرون یه دوری بزن دلت وا بشه 

مرسی عزیزم  دعاکن سلام باشه به نظرت تاثیر داره رو جنین؟؟

نه بابا اصلا ااااا دوستم تو 6 ماه گرفت والا زونا شد بچه 3کیلو 800 به دنیا اومد الانم 9ماهشه سالم 

الکی فاز منفی نده فردا حتما دکتر برات سونو واژینال مینویسه 

انجام بده خطر هم نداره من خودمم لک بینی داشتم فک میکردم پریود شدم ولی دیدم باردارم 

من آدم وحشتناک استرسی بودم ولی باید رو خودت کار کنی من روز و شبم با توکل به خداست قرآن زیاد بخون سوره یس بخون 

خیلی ممنونم ازت ،خدا پسرتو حفظ کنه ،لطف میکنی حتما دعام کن خیلی محتاجم

فدات بشم عزیزم امروز شهادت امام جواد هست یه توسل بخون به اسم امام جواد علیه السلام که رسیدی 70بار بگو یا جواد الائمة ادرکنی بعد هم دعا رو تا آخر ادامه بده و امام رضا رو به پسرش قسم بده 

نه بابا اصلا ااااا دوستم تو 6 ماه گرفت والا زونا شد بچه 3کیلو 800 به دنیا اومد الانم 9ماهشه سالم&nbs ...

مرسی عزیزم خدا نی نی تورم حفظ کنه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم خدا نی نی تورم حفظ کنه

فدات بشم الهی آمین تو هم برام دعا کن دعا در حق همدیگه زودتر اجابت میشه 

23 هفته ام کل بارداری با خونریزی و لکه بینی و استراحت مطلق گذروندم  

دو بار برای امینوسنتز شکمم سوراخ شده 

یکبار برای عمل لیزیک بند ناف 

سه قلو داشتم دو تاش از دست دادم 

یکی هشت هفته 

یکی 19 هفته 

بی خالی پ ضعف که از اول داشتم و دارم 

قل سوم فعلا قلبش مشکل داره 

توکل به خدا 

الهی هه مادران بدون دردسر و به سلامتی فرزندشان بغل بگیرند 

دوهفته دیگه زایمانمه نه ماه زجر کشیدم از دست مادرشوهر فضولم یه ماه پیش هم بخاطر فشار عصبی بالا دو روز تو بیمارستان بستری شدم خدا ازش نگذره 

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون
2810