2777
2789

سلام

این پیج و سایت خیلی معروفه تا حالا شما ازش خرید کردید؟ محصولاتش اصل بوده؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
من چندین بار خرید کردم واقعا اصل بودن و خیلی راضیم هزینه پستشونم مناسبه

وآقا عزیزم؟ من خیلی دارم تحقیق میکنم، خیلی زورم میاد اگه فیک بخرم، خب چرا اینقدر محصولاتش ارزونن؟ اوردینری هم خریدید؟ جواب داده رو پوستتون محصولاتش؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تا حالا ضد افتاب بیوتی او جوسئون موزر صورت شوینده مرطوب کننده سراوی ضد افتاب ایزنتری سنتلا اسکین و اپیو حلزون کوزارکس وترمیم کننده سیکالیفت و .. اینا رو خریدم طی چند ماه و هر سری دیدم که هم اصل بودن 

دلیل قیمت پایین رو احتمال میدم چون بدون واسطه میارن اینجوری باشه

جاهای دیگه فک کنم بیشتر قیمتشو بالا میکشن به خاطر سود و واسطه و ..

بله من راضی بودم مخصوصا ضد افتاب بیوتی او جوسئون که محضررر بود برا من خیلیی دوسش دارم بقیه هم عالین و اثر دارن 

راجب اوردینری که پرسیدین من لاکتیک اسیدشو خربدم اصل بود ولی استفاده نکردم فعلا ازش احتمالا زمستون استفاده کنم چون پوستم حساسه   

من تا حالا ضد افتاب بیوتی او جوسئون موزر صورت شوینده مرطوب کننده سراوی ضد افتاب ایزنتری سنتلا اسکین ...

ممنون عزیزدلم، فقط یه چیزی روی اوردینری زده ساخت ايتاليا یا کانادا؟

ااا فک کنم کانادا بود اره اگه اشتباه نکنم کاناداس  خواهش میکنم    

واسه یه نفر ایتالیا فرستاده بود، من بهشون تاکید کردم که واسه من ایتالیا بفرستن.

اهان اطلاعی در این مورد ندارم     ایتالیا بهتره از کانادا ؟

نه ایتالیا تقلبی اصلش مال کاناداست، من دیگه الان همه رو سفارش دادم امیدوارم اصل باشن، لامصبا خیلی گرونن.

اره واقعا گرونن ایشالا که اصل باشن مبارکتون باشه    

مممنونم عزیزم

عزیزم شما از پیچ دکتر شیم خرید کردید راضی بودید؟

سلام‌عزیزم، نه مطمئن نیستم اصل باشن، البته محصولاتش بی تاثیر نبودن، ولی خب تاثیری که فکر می کردم رو نه نداشت، نمیدونم‌ شاید من اشتباه کنم البته، بگرد دنبال جای معتبرتر، پیدا کردی به منم بگو.

سلام‌عزیزم، نه مطمئن نیستم اصل باشن، البته محصولاتش بی تاثیر نبودن، ولی خب تاثیری که فکر می کردم رو ...

سلام عزیزم، خوبی؟ میشه بگی از سایت دکتر شیم چه چیزایی رو خریدی و آیا اصل بوده یا نه؟ واقعیتش من خودم زیاد خرید کردم ازشون، مثلا اسنس حلزون کوزارکس خرید کردم و با اون چیزایی که توی پیج ها میگن چطوری تشخیص بدیم اصل هست یا فیک، چک کردم، اصل بود، ولی واقعا تاثیری روی پوستم نداشته، که اینم البته همه نظرشون اینه که اسنس حلزون کوزارکس کلا بیشتر تبلیغات هست، یه مرطوب کننده کوزارکس هم خریدم ازشون، اونم باز چک کردم اصل بود، اما الکیه تاثیری روی پوستم نداشت، حالا اینا کره ای هستن و احتمال اصل بودنش زیاده، حالا میخوام سراوی و اوردینری بخرم، این دوتا فیکشون خیییلی زیاد شده و بندرت اصلش پیدا میشه، نمیدونم بازم از دکتر شیم سفارش بدم یا نه

من تا حالا ضد افتاب بیوتی او جوسئون موزر صورت شوینده مرطوب کننده سراوی ضد افتاب ایزنتری سنتلا اسکین ...

عزیزم شما پوستتون خشک هست یا چرب که ضدآفتاب بیوتی آف جوسان رو میگید براتون خوب بوده؟ آخه من پوستم خشکه میخوام این ضدآفتاب رو بگیرم، بنظرتون خوبه برام؟ از همین پیج دکتر شیم قبلا تون آپ اپیو خریدم و همچنین فرودیا، خوب بودن، بنظرتون محصولات سراوی که داره اصل هست؟ یکی میگفت قرار بوده برام اصلشو بفرستن وقتی اومده دیدم روش روسی نوشته، بعد گفتن کمپانی عوض شده!!!! آدم میمونه چیکار کنه