2777
2789
عنوان

روز آزاد در رژیم

466 بازدید | 11 پست

سلام خانوم خوبین . من دوماه رژیم بودم و ۱۰ کیلو وزن کم کردم . الان اوکی شده اندامم. میخوام ثابت بمونم. ولی جمعه هارو واقعا نمیتونم خودم رو کنترل کنم آزاد میزارم برای خودم هر دلم بخواد میخورم بیشتر دلم شیرینی میخواد . حالا استرس دارم که وزنم برنگرده. شما تجربه دارین؟ جمعه ها ازادین یا ن؟

من با لیمومی بودم

وزنم کم کردم یروز و کلا خود برنامه ازاد میزاشت

خودمو خفه میکردم اونروز😂اکیه کاملا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با لیمومی بودم وزنم کم کردم یروز و کلا خود برنامه ازاد میزاشت خودمو خفه میکردم اونروز😂اکیه کام ...

منم اینجوریم😂 اصلا نمیتونم جمعه ها جلوی خودمو بگیرم. وزنت ثابت موند ؟

منم اینجوریم😂 اصلا نمیتونم جمعه ها جلوی خودمو بگیرم. وزنت ثابت موند ؟

ها عزیزم البته تفننی پیاده رویم میکنم😛

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
عزیزم روز ازاد نداریم بلکه‌وعده ازاد داریم

اخه من به وزن دلخواهم رسیدم نمیخوام لاغر تر بشم . ولی با این حالا از شنبه تا پنجشنبه رژیم ولی جمعه ن. یعنی امکانش هست بخاطر یک روز در هفته چاق بشم؟

اخه من به وزن دلخواهم رسیدم نمیخوام لاغر تر بشم . ولی با این حالا از شنبه تا پنجشنبه رژیم ولی جمعه ن ...

نه ولی شیرینی کمتر بخور همون روز ازادت هوس شیرینی کردی مثلا خرما بخور دیگه دلت شیرینی نمیخواد بجاش غذا و میوه و اینا رو ازاد کن

ها عزیزم البته تفننی پیاده رویم میکنم😛

منم ۳روز در هفته باشگاه میرم و از شنبه تا پنجشنبه رژیمم ولی جمعه ن یعنی بخاطر یک روز در هفته ممکنه چاق بشم؟ خیلی عذاب وجدان میگیرم وقتی میخورم

منم ۳روز در هفته باشگاه میرم و از شنبه تا پنجشنبه رژیمم ولی جمعه ن یعنی بخاطر یک روز در هفته ممکنه چ ...

نه بابااااااااااااا با خیال راحت بخور 

من اصا اون موقع ک یروز ازاد داشتم پیاده رویم نمیکردم

ممنون عزیزم. البته باشگاه هم میرم

توی دوره رژیم کالری مجاز ۱۶۰۰ بود قد۱۷۷ وزن ۹۰ بود . اما الان شدم ۸۰ کیلو .کسی میدونه برای ثابت موندن باید روزانه چند کالری مصرف کنم؟

من با لیمومی بودم وزنم کم کردم یروز و کلا خود برنامه ازاد میزاشت خودمو خفه میکردم اونروز😂اکیه کام ...

یک روز کلا آزاد میزاشت یا یک وعده‌؟ چند کیلو وزن کم کردی؟