2777
2789
عنوان

دوتا تخم آب پز کردم و ریختم دور چرا نمیتونم دیگ تخم مرغ بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 51 پست
من عاشق غذا پختنم  فیلم های اشپزی نگا کن ادم همش دلش میخاد غذا بپزه اگه نگاه کنی  بد تغذ ...

خیلی وقته فیلم های آشپزی ندیدم قبلا که نگا میکردم همش دوست داشتم آشپزی کنم ولی خب بعدش میگفتم غذاهای ما یا خورشته یا مرغ از این بیشتر غذا نداریم که منصرف میشدم😐

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اقدامم

عزیزم، منم پارسال برای اقدام متفورمین با تجویز دکتر میخوردم. اونم گفته بود روزی سه تا باید بخورم. اگه چاقی، که هیچ ولی اگر متوسط یا لاغری، نخور به نظرم. چون نه تنها اثر مثبتی روی باورر کردن نداره، بلکه باعث ریزش مو، کاهش شدید وزن و افسردگی میشه. من که همچین تجربه ای داشتم. بعد از سه ماه مصرف، ولش کردم. خیلی افسرده و بی اشتها شده بودم. 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا تو تخم مرغ نمیتونی بخوری من خود مرغ😖 انقد عوقم میگیره بوی مرغ بهم میخوره قبلا اینطور نبودم اصل ...

من قبلا یک سال تمام مرغ نخوردم باورت میشه 

بعد یک سال خوردم باز خوشم اومد 

الان باز نمی‌خورم نمی‌دونم چه مرگته😐😐همش دلم فست فود میخواد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
عزیزم، منم پارسال برای اقدام متفورمین با تجویز دکتر میخوردم. اونم گفته بود روزی سه تا باید بخورم. اگ ...

منم دقیقا همین شدم قبلا متفورمین همش میرقصیدیم اشتهام خوب بود ولی الان افسرده شدم رود عصبی میشم ریزش موهامم که دیگ نگم برات 

تاثیری هم نداشته رو پلی کیستیکم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
وا بگو من مهمترم یا مشتری؟

چون کم محلی میارن نمیاره برام 

البته نمیگم بیار چون بگم بیار خودش همرو میخوره به اسم من تموم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
منم دقیقا همین شدم قبلا متفورمین همش میرقصیدیم اشتهام خوب بود ولی الان افسرده شدم رود عصبی میشم ریزش ...

برای بارداری، تو پیج فلورا تاجیک که یک کارشناس مامایی هست، درمان پلی کیستیک و بچه دار شدن از طریق تنظیم خواب و تغذیه هست. فقط ممکنه زمان درمان طولانی باشه ولی خیلی ها جواب گرفتن. یه سری درمان رایگان داره، اگر اونا رو انجام دادی و مشکلت حل نشد، میتونی پیشش پرونده تشکیل بدی، تشکیل پرونده اش هزینه داره. ولی نمیدونم چقدره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی همه از عوارض متفورمینع چقد تاثیر داره رو اشتها املت درست کن ولی قبلش تخم مرغ تو کاسه هم بزن 

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
عزیزم، منم پارسال برای اقدام متفورمین با تجویز دکتر میخوردم. اونم گفته بود روزی سه تا باید بخورم. اگ ...

یعنی قندتونم بالا نبود و براتون نوشتن

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈