2777
2789

چند وقتی بود سردرد نداشتم گفتم خدارو شکر تموم شد تا اینک دیروز ظهر سردردم شروع شد و تا شب مقاومت کردم ک دکتر نرم چایی نبات و ماساژ سر و دوش آب گرم و.... هیچی تا اینکه حالت تهوع و لرز هم اضافه شد بهشون شب ساعت ۱۲ رفتم درمونگاه سرم وصل کرد البته دو هفته پیشم رفتم سرم وصل کردن خوب شدن 

دیشب سرم زدن یکم بهتر شدم ولی کامل سردردم خوب نشد الانم یه ریز درد میکنه واقعا موندم چیکار کنم دیگه

کسی هست راه چاره بلد باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

من میگرن وحشتناک دارم چندین بار تو بارداری سردرد های میگرنی داشتم مخصوصا ماه اخر خمیر دارچین اروم ترم میکرد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

نی نیت چیه 

معمولا پسر باشه سردرد هست

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
2804
من میگرن وحشتناک دارم چندین بار تو بارداری سردرد های میگرنی داشتم مخصوصا ماه اخر خمیر دارچین اروم تر ...

کاهش آدم یجور دیگ اذیت بشه مثل از بوی غذا متنفر بشه نتونه چیزی بخوره بهتر از سردرده

اره آن تی گف احتمالا پسره ولی گف مطمن نیستم صبر کن تا انومالی

مبارکه قدمش خیر باشه

همون فقط باید بری زایشگاه یا بهداشت سرم یا امپولشو بزنی

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
2805
2801