2777
2789
ممنون عزیزم شما متاهلی؟ همسرتون چی ؟ میشه بیشتر بگید برام؟ 

بله متاهلم.همسرم هیچ مشکلی با پوشش من نداره ولی خونوادش واقعا گاهی وقتا میرن رو مخم باعث بحث ما دوتا هم میشن فکر میکنن چادری بودن با آبرو بودنه😅خیلی ب این مسائل جزئی و ریز دقت کن خیلی خیلی بعدها تاثیر میزارن تو زندگی مشترک

بله متاهلم.همسرم هیچ مشکلی با پوشش من نداره ولی خونوادش واقعا گاهی وقتا میرن رو مخم باعث بحث ما دوتا ...

ممنون از توضیحاتتون با پوشش منم خانواده خودش فقط مشکل دارن البته من با مادرشون برخورد داشتم وقتی برخورد مادرشو دید دیگه خیلی در جریان نمیزاره خانوادشو تا وقتش برسه که دیگه نیازی به حمایت خانواده نداشته باشه همسرتون چی مذهبیه؟ براش ارزشه چادر ؟ یا نه چون شمارو دوست داره مهم نیست براش چادر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از توضیحاتتون با پوشش منم خانواده خودش فقط مشکل دارن البته من با مادرشون برخورد داشتم وقتی برخ ...

نه اصلا چادر براش مهم نیس طرز فکرش مثل خانوادش نیست ولی اونا خیلی مشکل دارن منم بعضی وقتا میمونم تو دوراهی‌

اهوم اونموقع ۱۴ سالم بود الان ۱۸ و خورده ای😁

چند ماهه نامزدیم

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بذار یه چیزی بگم عشق دوران نوجوانی آتشین هست ولی عشق واقعی نیست چرا آتشین ؟ چون تمام هورمونهات دست به دست هم میدن تا بیچارت کنن از اینستا و دنبال ویو و فالور گشتن که بیای بیرون میبینی(که همه عاشقن و راضی) اکثر کسایی که تو سن کم ازدواج کردن یا جدا شدن یا از هم متنفرن ، زندگی واقعی بسیار بی رحم و سخت گیر هست به نظرم اگر ادم از شر دوران نوجوانیش بتونه نجات پیدا کنه و درگیر آدم اشتباه نشه بعدها از ازدواج و عشق واقعیش نهایت لذت رو میبره و میفهمه چقدر خدا دوسش داشته که اونموقع درگیر یه سوتفاهم نشده