😂😂ما ی بار تو ی کوچه ای زدیم چهارنفر بودیم دختر پلیس همونجا بود گداشت دنبالمون😂😂😂تا ۲ ماه بیرون نمیومدیم😂😂
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
طرفتون پیگیر نبوده وگرنه از خونه هم میاوردتون بیرون بار خدا رحم کرده😅
ی بارم زدیم تو ماشین ی پسره پسره هم دوست مسر یکی از بچ ها بود🤣🤣 باهاش کات کرد😂😂
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
بچه مچه زیاد توی سایت ریخته شنونده باید عاقل باشه
درسته
والا من خودمم تو این سایت بچه به حساب میام😅ولی واقعا انقدر خر نیستم بگم اسپرییی فلفل
حداقل یکی از این خودکار ها که هم خودکار هست هم چاقو بزارین توکیفتون که اگر خدایی نکرده یه نفر خاست تجاوز…کنه اون موقع درش بیارید نه هر پسری متلک انداخت درش بیاری