2777
2789
عنوان

بهم گفت گمشو پایین

200 بازدید | 12 پست

"من نامزدم ۲ روز پیش خونه مادر شوهرم شام دعوت بودم بعد شام با خواهر شوهرم تصمیم گرفتن فردای اون روز برا خرید لباس برا عروسی برن یه شهر دیگه به من و نامزدمم گفتن بیاین ولی من کار واجب داشتم گفتم نمیام بعدا تو ماشین به نامزدمم گفتم توام نرو بعدا باهم میریم فردای اون روز مادرش اینا رفتن منم مشغول کار بودم نامزدمم حتی کار داش بهم پی ام داد توام از این به بعد بدون من با خانوادت خرید نرو یکم بحث کردیم عصر قرار بود بریم حلقه بخریم سوار ماشین شدیم مامان و بابامم با ما اومدن تو ماشین حس کردم با من یکم با صدای بلند حرف میزنه بعد خرید مامانم اینا رفتن خونه و ما تو ماشین داشتیم دور میزدیم بی محلی میکرد بهم تیکه مینداخ منم گفتم حق نداری میش پدر مادرم سرم داد بزنی یهو عصبی شد برگشت دم در خونمون گف گمشو برو پایین بعدم رفت خونشون اون شب گذش

( خونه نامزدم اینا نیم ساعت با خونه ما فاصله داره ولی خونه خواهرش اینا تو محله ماس )

از قبل قرار گذاشته بودیم که امروز بیاد بریم برا رزرو آرایشگاه و فیلم بردار منم بهش گفته بودم ۴بیا دنبالم ولی حدود ۶ بود که اومد اینجا مستقیم رف خونه خواهرش و بهم پیام داد آماده شو بریم منم که حرف دیشبش بهم بر خورده بود گفتم نمیام حتی معذرت خواهی ام نکرد به خاطر خرید رفتن با خواهرش به من گف گمشو الانم رفته بود پلاس شره بود خونش منم حرصی شدم پاشدم خودم تنهایی رفتم بیرون اونم بیرون بود ولی نه پیش من یکم برا خودم گشتم بعدم برگشتم خونه بعد شامم رفتیم خونه عموم تو پیامام یکم بحثمون شد به نظرتون تند رفتم چیکار کنم درست شه همش سر خواهرش دعوا داریم ما انگار دم خواهرش ولش میکنی میدوه میره پیش اون چی کار کنم الان خیلی دلم گرفته 

اون گرفت خوابید خونه خواهرش حتی بدون اینکه یه سر بیاد از دل من در بیاره

اینم بگم هفته ای چن روز شمارو خونه خواهرش میخوابه میگم خب بیا خونه ما پیش من باش میگه نه راحت نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داریا اما حساسیتتو جوری نسون نده ک حساس ترش کنی باسیاست خاص خودت بکشون سمت خودت

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
حق داریا اما حساسیتتو جوری نسون نده ک حساس ترش کنی باسیاست خاص خودت بکشون سمت خودت

چطوری آخه وقتی میره اونجا اصن ناخود آگاه حرصم میگیره چون هرچی بینمونه مربوط به رابطه خودمونه میزاره کف دس خوارش 

بنظرم موقعی که سوار ماشینش بودی باید میگفتی دلم میخاد لطفا جلو بقیه باهم مهربون و با ادب حرف بزنیم. وقتی نرفتی دنبال لباس عروس باخاهرشوهرت دلیل منطقیش رو هم باید میگفتی. الانم میتونی بهش پیام بدی بگی یهو چقد دلم برات تنگ شد دلم میخاد تا بیاد.... 

چقد بچه اید هر دو 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
بنظرم موقعی که سوار ماشینش بودی باید میگفتی دلم میخاد لطفا جلو بقیه باهم مهربون و با ادب حرف بزنیم. ...

خرید خواهر شوهرم چرا باید بشه معضل تو رابطه ما که بخاطرش بهم بگه گمشوووو واقعا الان بگم الم تنگ شده صد برابر بدترش تکرار نمیکنه

چطوری آخه وقتی میره اونجا اصن ناخود آگاه حرصم میگیره چون هرچی بینمونه مربوط به رابطه خودمونه میزاره ...

اگ میزاره دست خواهرش و اینا ک خب بحثش جداس من فک کردم فقط صمیمیت و رفت وآمدشون زیاده...ولی بازم با لجبازی نمیشه دورش کرد و متاسفانه کارت سخته چون بعضی مردا تواین موارد بدون فکر کردن لج میکنن فقط چون فک میکنن زنسون مبخاد از خانواده جداش کنه ...،فقط میتونی باصبر وآگاهی اروم اروم دورش کنی یهو نشدنیه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
اینم بگم مشکلش فقد همینه از بقیه لحاظ اوکیه

مشکلش بزرگه ولی تو الان نمیفهمی حرف منو،ده سال دیگه متوجه میشی و عمق مشکل رو درک میکنی

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی