2777
2789
عنوان

آقایون سپاسگزار میشم با نظرتون .....

145 بازدید | 15 پست

با نظرتون روشن سازی کنید ممنونم..

بنده  ب یه آقای علاقه دارم نزدیک ب سه سال میشه ک ایشون هم از من خوشش میومدش همدیگرو دیده بودیم قبلا اینکه رابطه دوستیمون شروع بشه از شروع رابطه که یکماه میشد قرار بود دیت اولمون باشه ولی فهمیدم آدمیه که چهارچوب نداره متاسفانه......برای همین قیدشو زدم و بلاکش کردم.....من درست برام سخت بود ولی چهارچوب و قانون زندگیم حتی ب خودم این اجازه نمیدادم ک نابود بشم کنارش سم بود برام ...با این حالا ت فکرمه کسی جز اون ب چشم نمیاد دانشجو هستم بوکس کار میکنم یعنی آدم ضعیفی نیستم خودمم نمیدونم چرا از این همه آدم عاشق اون شدم جوابی ندارم براش بدون اینکه خبر دار بشم صاحب قلبم شد ت این دنیا دروغین و عشقهای دروغین ورابطه های که برای سرگرمیه من قلبم برا ایشون من ب ایشون تعهد ندارم بلکه ب قلبم دارم ..

خواستم بدونم کسی باشه اینطوری بهتون علاقه داشته باشه شما هم ازش خوشتون بیاد از رفتار ک بی بندوبار...دارین دست میکشید برای دختری که اهل قانون و چهارچوب ت زندگیش برای خودش آیا؟

ی موضوع دیگه ایشون ی بار هم طلاق گرفتن چندسال پیش 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

من باشم با این دیدگاه ارمانگرا و با این طرز فکر قیدشو میزدم صد درصد 

از اون دسته ادمهایی که با پای خودت داری تو چاه میوفتی 

تاز با این تجربه داربودنت و محتاط بودنت  واقعا عجیبه 

صد درصد پشیمون میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرف خوب مختو زده دمش گرم

یعنی چی 

ایشون حتی روحش هم خبر نداشت من ت قلبم یکسال خوردی ازش خوشم میومدش بعد چن ماه سرنوشت یطوری رقم زد ک یکماه چت کردیم که نمیشه گفت ت رابطه دوستی بودیم حتی 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
من باشم با این دیدگاه ارمانگرا و با این طرز فکر قیدشو میزدم صد درصد  از اون دسته ادمهایی که با ...

من قیدشو زدم خودم وقتی فهمیدم ادمی درستی نیست از زندگیم پاکش کردم اما ت صاحب قلبمه من ب قلبم تعهد دارم 

من ت خانوادگی بزرگ شدم ک خانوادم رفیقام هستن حتی میدونن این موضوع رو فقط انگاری امیدی ت قلبم هستش ک ی روزی قرار طرف پشیمون بشه از رفتار ک همرنگ جماعت اهل سرگرمیه ... که گم کردن خودشون رو ب خودش بیاد 

من قیدشو زدم خودم وقتی فهمیدم ادمی درستی نیست از زندگیم پاکش کردم اما ت صاحب قلبمه من ب قلبم تعهد دا ...

شما داری عذر بدتر از گناه میاری 

داری اشتباهتو توجیه میکنی  واین یعنی مصیبت بزرگ 

مثل روز برام روشنه که داری پاتو میذاری روی برگهای درختی که روی دهانه چاهی پوشیده شده  یاد پینو ...

اتفاقاً بقول بابام عشق حقیقی درسته ب همراه درد ک ت زندگی اما قابل ستایش و ارزشمنده من دختر بابامم آدم ضیغمی نیستم ک از زندگیم پاکش کردم ولی عشقشو خیر 

واو مهر مار داشته لابد

دیدین آدمی دل ب کسی بده ک حتی فکرشو هم نمیکرد ایشون اینطور ادمی بودش یعنی مهرمار نداشتن

شما داری عذر بدتر از گناه میاری  داری اشتباهتو توجیه میکنی  واین یعنی مصیبت بزرگ

میشه بگید کجای حرفم توجیه بود جناب

اتفاقاً بقول بابام عشق حقیقی درسته ب همراه درد ک ت زندگی اما قابل ستایش و ارزشمنده من دختر بابامم آد ...

پس سلام کن به ناملایمات اینده 

وخداحافظی کن از ارامش اکنونت 

واقعا ادم به کله شقی تو هنوز ندیدم 

هرکاری دوست داری بکن 

من  متعجبم چرا نظر میخواستی در مورد اینکار  خب توکه کارخودتو میکنی پس برو تا اخرش 

دیدین آدمی دل ب کسی بده ک حتی فکرشو هم نمیکرد ایشون اینطور ادمی بودش یعنی مهرمار نداشتن

حرفاتون متناقض یکدیگه هستش 

خودت داری از بدی میگی 

بعد خودت میگی به قلبم تعهد دارم  این دیگه چجورشه جل الخالق

پس سلام کن به ناملایمات اینده  وخداحافظی کن از ارامش اکنونت  واقعا ادم به کله شقی تو ...

یاد بگیرید بجای قضاوت آدمی بدون بی احترامی کردن ب اون فرد نظرتون رو بگید باور کنید فکر قضاوت شما هیچ تاثیری ت زندگی بنده نداره من آنقدر شجاعت دارم که اگه میخواستم به اون رابطه برگردم بیانش کنم چ نیازی بودش برای پنهون کاری من ازتون ی نظر خواستم گفتم میشه عشق کسی بهتون تلنگر بخوره بهتون دست بکشید عوض بشه اون ادمی یا خیر 

حرفاتون متناقض یکدیگه هستش  خودت داری از بدی میگی  بعد خودت میگی به قلبم تعهد دارم  ...

نمیدونم شما چ برداشتی از عشق دارین شایدم اصلا باور ندارین ت جهانی ک عشق عاشقی شده ب جسمو پول ک این شده حالو روزگارش کمتر آدمی میدونه عشق ب روح انسان من توجیه نکردم بلکه گفتم ایشون آدمیه ک همرنگ جماعت متاسفانه...ولی عشق رو قلب انتخاب میکنه عشق ب انتظار نداشتنه چ باشه کنارت چ نباشه یعنی عاشقی 

2810