2777
2789
عنوان

با این اوضاع چیکار کنم ؟ دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 151 پست
بعد این وسط من دلم با پرستاری نیس و دوست دارم بشینم واسه سال بعد بخونم  اما اون که حالا برگشته ...

بخدا راست میگه پرستاری رو بخون متاسفانه یا خوشبختانه تو رابطه هستی اگ پزشکی میخوای باید کات کنی شاید فردا روز ازدواج کردید ولی انتخاب رشته اتو بخاطر این پسره شهر دور نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ عاشقت بود جمع میکرد می اومد شهر تو نه اینکه بگه کات اون حاضر نیست بیاد تو میخای بری؟ تو این د ...

نه نمیتونه بیاد کلی کار تو تبریز داره 

دانشگاهش تبریزه از طرفی تازه مغازه زده تو تبریز و کمک دستش باباش همش میرن کشور های همسایه برای فروش فرش 

خلاصه که باید در دسترس خانوادش باشه نمیتونه جای دور باشع

هیچ کدوم مون آدمای تعصبی ای نیستیم و تا الان کنار اومدیم با تفاوت ها  خانوادش خیلی آدمای با فر ...

منم نگفتم یکیشون تعصبی یا بی فرهنگه

جدا ازین همه چیز تو زمان دوستی با ازدواج زمین تا آسمون فرقشه

من پرستاری میخاستم نیوردم الان باید یه سال دیگه‌ بمونم برای پرستاری دیدی میگن هر چی بخای انگار همچی ...

آخه تو نمیدونی چی تو مغز من میگذره من بدم میاد به عنوان یه پرستار زندگی کتم شغل شون سنگینه حقوقش کمه 

مطمئنم همیشه سرزنش میکنم خودمو اگه پرستار شم

نه نمیتونه بیاد کلی کار تو تبریز داره  دانشگاهش تبریزه از طرفی تازه مغازه زده تو تبریز و کمک د ...

اسی ببین اگه میاد خواستگاری رسمی که خب خوبه میشه روش حساب کرد.  بعد چ رشته ای اون قبول شده ؟  یعنی دوران سربازیش برای کنکور میخونده ؟

اگه دنبال یه هدف خوبی ارتباطتو تا بعد کنکور قط کن ایشالله قبول که شدی برا هم جبران میکنی.. اینجوری ...

اونم همینو میگه 

من کوتاه بیا نیستم که نه هر دوشو با هم میخوام 

پس باید کنار بیام

بخاطر یه پسر که هیچ تعهدی نسبت بهت ندارع میخوای رشته ای بخونی که دوسش نداری؟اصلا عقلانی نیست یه درص ...

اخه تو شهر خودمون هم تو دسترسش بودم که و کلا گاهی میاد پیشم فک نکنم بحث سو استفاده باشه 

بحث اینه من خودمم از راه دور و رفت و آمد خستم چ برسه اون 

شهرهامون نزدیک ۸ ساعت فاصلشه 

اگ عاشقت بود جمع میکرد می اومد شهر تو نه اینکه بگه کات اون حاضر نیست بیاد تو میخای بری؟ تو این د ...

واقعا احسنت....متأسفانه متأسفانه پسرا مادخترا رو خوب شناختن میدونن یسری دخترا برای اینکه دوس پ س ر شونو راضی نگه دارن حاضرن تن به هرخفت وذلتی بدن تا اون پسره رو نگه دارن تهش چی میشه این میشه که پسره لذت ها وسوء استفاده هاشو کرده و کات میکنه ومیره دنبال یه کیس جدید بعدش یه دختری میمونه که پر‌از زخم وجراحت روحی هستش بعد جالبه میاییم میگیم هیچ پسر خوبی نیست همشون از دم خراب و فلانن...متأسفانه اینقدر مادخترا هم رو میدیم و دم دستی شدیم که به هر کس وناکسی پامیدیم..توروخدا قدر ومنزلت خودتونو بدونید اینقدر دم دستی نباشید

اللهم عجل الولیک الفرج💚
دقیقاا منم دوتاشو با هم خاستم الان هیچکدومشو ندارم اشتباه منو تکرار نکن رابطتون عمیق تر که شد بدبخت ...

مرسی پس قطع ارتباط میکنم چون انگار عاقلانه تره دیگه اگه تونست صبر کنه من درسم تموم شه

اگه به توانایی خودت ایمان داری دوباره بخون من خودم اعصابم نمیکشید پشت کنکور بمونم

اخه به ارادمم ایمان ندارم که نکنه وسط راه بیخیال درس شم مثل همین امسال

خودمم نمیدونم میخوام چیکار کنم همه چیو با هم میخوام 

2810