2777
2789

اگه تاپیک اول و دیده باشین جریانو میدونین ...

اون دختری که گفته بودم روم کراشه چون هولش دادم نشست تو حیاط  بخاطر رفتاری که باهاش داشتم  گریه کرد من موندم نکنه ل.ز.ب.ی.ن باشه آخه آدم برای کسی که ۲ ،۳ ماه بیشتر نمی‌شناسه میشینه گریه می‌کنه ،بعد میاد با دشمن طرف دوست میشه تا مثلا حرصش دربیاد ،هرموقع نگام می‌کنه دلم یه جوری میشه این نگاه های یه دوست عادی نیست یه جوری بهم نگاه می‌کنه انگار عاشقمه،توبه

ولی با رفتارم دلش رو بدجور شکستم نمیخوام کارام روش تاثیر بزارم آخه قبلاً می‌گفت احساس میکنم از درون مردم

آسمان ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم کلاسی من از یه دختره خییلیی خوشش می اومد هی زنگ تفریح میگفت برو بهش بگو به یکی گفته بود در وصف دختره شعر بسرایه خلاصه یه وضعی بود اما دوستم ل  ز   نبود ازدواج کرد و دختر داره الان 

ببین این سن کلا سن عقب موندگیه خیلیا هستن اینجوری منم خودم از ی دختره خوشم میومد ولی ب خدا ل. ز و فلان نبودم فقط میخواستم باهاش دوست بشم اون ولی ت.رنس بود ظاهرا و من نمیدونستم ولی سخت بهش نگیر باهاش دوست معمولی باش اگه دیدی زد جاده خاکی خشتکشو ب سرش بکش  

خودش که انکار می‌کنه نیستم فقط میخواد دوست عادی باشه باهام

ببین یه همچین موقعیتی رو دیدم... در کمال ناباوری همونهههه که فکرشو میکنی

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
ببین یه همچین موقعیتی رو دیدم... در کمال ناباوری همونهههه که فکرشو میکنی

با خودم میگم شاید اقتضای سنشه میگذره ولی بخاطرم یه هفته نیومد مدرسه ،بهم گفت  با کارت تیکه تیکه شدم و دیگه کسی رو نمیبخشم

آسمان ها