2777
2789
عنوان

پسرم

82 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من پسرم ۲ساله هست از نوزادی لب پایینش موقع خنده گریه حرف زدن کج میشه نگرانم آیا کسی بوده ک این مشکل داشته باشه خوب شده باشه و اینکه پیش چه متخصصی باید ببرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید ببری متخصص مغزو اعصاب کودکان فقط چرا این همه مدت نبردی و صبرکردی

متخصص کودکان بردم همون اول گفتن ب مرور خوب میشه چون ضعیفه آخه نارس بدنیا اومد 

برای کودکان یا همین بزرگسالان

نه قطعا کودک

بیین من چیزی ک شما گفتی رو ندیدم از نزدیک تا حالا 

اما اینجا تو سایت و جامعه ایی ک زندگی می‌کنیم آدما خیلی بی رحمن..ممکنه کودک شما هیییییچ مشکلی نداشته باشه اما بخاطر نگاه های بد یا قضاوت کردن شما رو اذیتت کن

پس بهتره ک اول برای آرامش خیال خودتون ک پسر شما مشکلی نداره بری دکتر و در نهایت جواب کسایی ک سرشون تو باسن زندگی بقیه اس رو بدی 

خدایا شکرت 
نه قطعا کودک بیین من چیزی ک شما گفتی رو ندیدم از نزدیک تا حالا  اما اینجا تو سایت و جامعه ایی ...

بآور کنین منم از همین نگرانم جامعه خیلی بدی داریم متاسفانه 

پسرم از نظر هوش خیلی عالی خوبه وهیچ مشکل دیگه ای نداره ولی فقط همین من عذاب می ده 

نظر خودم این بود که بب م پیش متخصص فک صورت کودک اما نظر شما متفاوت بود

به هرحال ممنونم از پاسخگوییتون

بآور کنین منم از همین نگرانم جامعه خیلی بدی داریم متاسفانه  پسرم از نظر هوش خیلی عالی خوبه وهی ...

چیزی ک شما میگی ب نظر به اعصاب ربط داره 

حتما تو انتخاب دکتر دفت کن نظرات رو راجبش بخون

متاسفانه تو بد جامعه ایی زندگی می‌کنیم 

عزیزم نگران نباش سن پسرت کمه.خدایی نکرده خدایی نکرده مشکلی هم‌ باشه چون سنش کمه راحت درمان میشه

خدایا شکرت 
چیزی ک شما میگی ب نظر به اعصاب ربط داره  حتما تو انتخاب دکتر دفت کن نظرات رو راجبش بخون متاسف ...

بله شما درست میگین خودمم به همسرم همینو میگم که باید زود بریم دنبال درمان

فقط پیدا کردن دکتر مطمئن خوب سخت پیش میاد

بله شما درست میگین خودمم به همسرم همینو میگم که باید زود بریم دنبال درمان فقط پیدا کردن دکتر مطمئن ...

توی نت سرچ کن 

نظرات رو بخون 

اگ‌ اینترنی نمیشه وقت بزار چن تا دکترو پیدا کن برو پیش مریض هاش بشین ازشون سوال بپرس 

مشخص میشه

تشخیص دکتر خیلی مهمه

امیدوارم گل پسرت سالم سالم باشه فقط جهت خیال راحتی برو 

خدایا شکرت