2777
2789
عنوان

خانمای سایت شما اسم بچتونو به چه دلیل انتخاب کردید؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 66 پست
فدات ابجی عزیزم ب هرحال انسان متمدن ب غلط و توهین دهنش باز نمیکنه برای آوردن اسم یک قومیت الان ک د ...

به نظرم الان اعراب از ما پیشرو تر هستن ببین امارات عربستان و کشورهای عربی دارن پله های ترقی و تمدن رو خیلی سریع تر از ما ایرانیها که ادعای فرهنگو تمدن داریم طی میکنن 

بله میگن زمان پیامبر اعراب در جاهلیت بودن و ....اما نمیشه گفت اعراب هنوزم جاهلن نه بلکه به نظر من راه تمدن رو بهتر هم پیدا کردن 

قوم عرب هم که تو ایران هستن و چقدر آدمهای با فرهنگ و شعوری هستن 

شما به دل نگیر به نظرم طرز بیان نظرشون بد بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اسم دخترم ی اسم بین المللی هست و تا الان فیلمی ندیدم اسم یکی از شخصیتها این اسم نباشه و اسم پسرم رو به عشق مولا علی انتخاب کردم که البته بین المللی هم هست و البته خیلی هم خوش اوا و خوش معنی به اسم هردو افتخار میکنم و تا الان هبچ ادم نه تعجب کرده نه مسخره کرده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نشیدمتاسفانه اینجاراحت توهین میکنن نمیگن ایران ازقومیتها تشکیل شده

ن فدات ابجی 

اگر این قومیت‌ها نبود کشور ک پا نمی‌گرفت.

ایران همین قومیت‌ها و آداب رسوم قشنگشون تشکیل داده.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
به نظرم الان اعراب از ما پیشرو تر هستن ببین امارات عربستان و کشورهای عربی دارن پله های ترقی و تمدن ر ...

نه عزیزم من این چیزا ب دل نمیگیرم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
جاهل خودتی و افکارت😊 روز خوش

یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم...

یا دنبال توهین شنیدنی، یا با افتخار قبول داری عربها قصد افزایش قلمرو داشتن، وگرنه شیعه میدونه ماجرا چیه و این برداشت خنده دار رو نمیکنه

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
هر اسمی دوست دارین انتخاب کنید.چون آدمای بی فرهنگ زیادن که هر اسمی بزارین مسخره کنن.اسم گل پسرت خیلی ...

دقیقن عزیزم مرسی‌ 

من درمورد اسم پسرم نظر نخواستم ک بگن زشته کاربرا چون درواقع هر کسی مختارع هر اسمی واسه بچش میخواد بزاره نکه اینجا بگن سلیقه من نیست و حس‌ خوب بهم نمی‌ده مهم اینه من پسندیدم و هیچوقت به کسی که اسم بچشو انتخاب کرده نمیگم این اسمو دوس ندارم حتی اگه نظر هم پرسیده باشه🤍

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️