2777
2789

بعد کلی گشتن ب این نتیجه رسیدیم اسم رادمان 🤰🏻🍯 بزاریم واسه پسملی 😍هم از لحاظ تلفظ و آوا‌ خوبه هم زیبا 🤍🌱 انگار پسرکم تو دلم میگفت اسم من رادمانه🐻🍄نمیخواستم اسمی براش انتخاب کنم که یا زیاد تکراری باشه! یا خانواده شوهر مسخره کنن🤡

و کلا یه اسم ایرانی میخواستیم که این اسم بهمون حس خیلی خوبی میداد🍃

معنی اسم نازش میشه سخاوتمند ،رادمنش 

از شخصیت های شاهنامه و اسم اصیل ایرانی 

رادمان کسی بود که نزاشت فارسی کمرنگ بشه و ایران بدست اعراب بیفته 

((و چیزی که وقتی بهش فکر میکنم ذوق میکنم اینه اسمشو برعکس بخونی میشع نامدار🧿🤰🏻❤️))

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایران به دست اعراب نیفتاد

ایرانی هیچوقت نمیذاره تمدنش بیفته دست جاهل

ایران از جهل نجات پیدا کرد به لطف پیامبر و اهل بیت

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.

جااان نامدار باشه چه اسم خوشگلی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

خیلی قشنگه اسم گل پسر انشالله عاقبت بخیر و سلامت باشه❤️

مهم‌اینه خودتو باباش دوستدارید و لذت میبرید از اسمش بقیه مهم‌نیستن یه عمر شما میخواید بزرگش کنید پس نظرشون برا خودشون😂

منم انشالله اسم دختر کوچولومو میخوام بذارم پناه هم ایرانی هم معنی تو خود اسم هست بقیه نظر زیاد میدن مهم منو شوهرمیم که عشق میکنیم

حالا من دیشب به همسرم میگم پسر دار شدیم اسمشو چی دوست داری

میگه زیاد علی😐😂

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
شبیه فامیلیه بیشتر و منو یاد راندمان انداخت

دیگه سلیقه ها فرق میکنه عزیزم پسرکم اسمش ب فامیلیش خیلی‌ میاد🤰🏻😍نظر شما هم قابل احترام

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️

اسم ائمه ای که توو زندگیم تاثیر گذار بودن و بهشون توسل شدید دارم روی بچه هام گذاشتم و هربار صدا میزنم قلبم جلا پیدا میکنه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من برام مهم بود که حرف اول و اسم و فامیل یکی باشه خوش آوا باشه و اسم بین المللی باشه چون قصد مهاجرت داشتیم و اسم آدرین رو انتخاب کردیم و الانم که که مهاجرت کردیم هم خیلی راحت تلفظ میشه و اسم رایجیه اینجا

Belle سابق