2777
2789
عنوان

دستام سیاهه دیروز رفتم ژلیش ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هررنگی خوشگلی خاص خودشوداره گلم چراایجوری میگی

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
مثل رنگ پوست منه کرم آرایشی چی میزنی؟هر موقع حال داشتی بگو

من سولار رفتمه که رنگ پوست توبشم دختر 

اینستا ونصب کن ببین بلاگراچطور دارن خدات من پول کیش ودبی و،،،، میدن رنگ پوستشون مثل توباشه 

اولا به پوستت برس که لک وجوش و، نداشته باشه

بعد خواستی یه کرم یک یادودرجه روشن تر بزن، کرم پودر نارس خوبه ولی من خودم فقط ضد آفتاب میزنم برا بیرون باروتین پوستی

من سولار رفتمه که رنگ پوست توبشم دختر  اینستا ونصب کن ببین بلاگراچطور دارن خدات من پول کیش ودب ...

من کرم پودری که تناژ زرد و طلایی داشته باشه پیدا نمیکنم.همشون یا سفید و گچی یا سیاهن.رنگ پوست من به زردی میزنه

ضد آفتابت چیه شما؟

من سولار رفتمه که رنگ پوست توبشم دختر  اینستا ونصب کن ببین بلاگراچطور دارن خدات من پول کیش ودب ...

ببخش عکس نمیاد زحمتت ببین همین کرم پودر نارسه

https://asalbanooshop.com/product/nars-natural-radiant-longwear-foundation/

من کرم پودری که تناژ زرد و طلایی داشته باشه پیدا نمیکنم.همشون یا سفید و گچی یا سیاهن.رنگ پوست من به ...

هیدرودرم

لینک باز نمیشه بزنی گوگل میاره بالا ولی یکم قیمتش بالاست نصب به کرم پودرها فقط براعروسیا یاجاهای خاص من میزنم 

2810