2777
2789
این کیست تو مغزه تو سنو نوشته بودن تو بطن چپ مغز یه کیست کورپئید پلکسوس دیده شده به دیامتر 4.5میلی م ...

چیز خاصی نیست همونه که پسر منم داشت فکر کنم. وقتی مغزی جنین رشد کنه اون حفره ها هم پر میشه. پسرم چهار پنج تا داشت برا جنین شما که فقط یه دونه هست اصلا مهم نیست

خب جای دیگ سو بده شاید اینجا خوب نبوده کارش انشالله چیزی نیس نگران نباش به خدا توکل کن 

نه جای خوبیه کلا تو شهر مون همین یه جا انومالی انجام میدن

مامان فسقلی جون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما به دکتر نشون دادی چی گفت سنو رو تکرار کردین بعد یا نه

من قبل از آنومالی آزمایش سلفری داده بودم برا همین هم دکتر خودم و هم دکتر سونوگرافی خیالشون راحت بود که مشکلی نیست. برای مغزش سونو تکرار نکردم اما سونوی قلب جنین رفتم. کلا من هر چی آزمایش و سونو بود رفتم که خیالم راحت راحت باشه. حالا دکتر شما چی گفته؟ نظرش چیه؟

اصلا نگران نباش منم رفتم آنومالی 

گف ۲تا کیست به قطر های بزرگی هم بود داشت تو سر جنین 

گف تا ۲۸هفته برطرف میشه نگران نباش 

یکم نگران بودم کلی مطلب خوندم 

نگران نباش برطرف میشه 

پسرم الان ۲سال ونیمشه،ماشالا شیطونم هس

من قبل از آنومالی آزمایش سلفری داده بودم برا همین هم دکتر خودم و هم دکتر سونوگرافی خیالشون راحت بود ...

بهم گفت اکو بدم و سنو انومالی رو تکرار کنم

مامان فسقلی جون 
اصلا نگران نباش منم رفتم آنومالی  گف ۲تا کیست به قطر های بزرگی هم بود داشت تو سر جنین  گ ...

بعد هفته 28سنو داذین شما رفته بود من چون لهم گفتن انومالی بده باید تا 24هفتگی بدم سنو رو

مامان فسقلی جون 
بهم گفت اکو بدم و سنو انومالی رو تکرار کنم

آنومالی رو تو چه هفته ای تکرار کنین؟ اکو که اصلا برای قلبه و اتفاقا خیلی هم خوبه حتما انجام بدید چون بعضی از مشکلات قلبی رو اگر متوجه بشن داخل رحم یا دقیقا بدو تولد درمان میکنن

آنومالی رو تو چه هفته ای تکرار کنین؟ اکو که اصلا برای قلبه و اتفاقا خیلی هم خوبه حتما انجام بدید چون ...

اکو انجام دادم خوب بود الان شنبه نوبت انومالی گرفتم دعا کنین برم بگن همه چی خوبه وکیستا جذب سدن

مامان فسقلی جون 
اکو انجام دادم خوب بود الان شنبه نوبت انومالی گرفتم دعا کنین برم بگن همه چی خوبه وکیستا جذب سدن

عزیزم هیچ چیز خاصی نیست نگران نباش اصلا. شک نکن که جذب میشه. ولی از دکتر سونوگرافی هم بپرس ببین چه هفته ای بری بهتره. ۲۴ هفته شاید زود باشه

عزیزم هیچ چیز خاصی نیست نگران نباش اصلا. شک نکن که جذب میشه. ولی از دکتر سونوگرافی هم بپرس ببین چه ه ...

خود دکتر سنو گرافی برام تکرار نوشت انومالی فک کنم تا 24هفته باشه 

مامان فسقلی جون 
عزیزم هیچ چیز خاصی نیست نگران نباش اصلا. شک نکن که جذب میشه. ولی از دکتر سونوگرافی هم بپرس ببین چه ه ...

اطلاع ندارین تا چند هفتگی وایه سنو انومالی وقت داریم

مامان فسقلی جون 
خود دکتر سنو گرافی برام تکرار نوشت انومالی فک کنم تا 24هفته باشه 

عزیزم حتما با دکتر زنان هم مشورت کن. نگران نباش نهایتا حتی اگر جذب نشده باشه بازم چیز خاصی نیست. علت تکرار فقط اینه که شما اطلاع داشته باشی که آیا جذب شده یا نه و آیا بعد از تولد باید پیگیرش باشی یا نه. برطرف کردن این کیست ها بعد از تولد خیلی ساده هست و جای نگرانی نداره