2777
2789

نمیدونم خطر ناکه مگه ؟

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا امروز دکتر ب من اینو گفت

ولی گفت اکثرا تا ۲۸ هفته رفع میشه

خیلیا رم تو همین سایت و سایت گهواره گفته بودن جنینشون داشته و برطرف شده

انشالله واسه نی نی های ماهم برطرف شه تا اون موقع

دربارش چیزی نشنیدین

ن میشه بگی چیه تو تازه فهمیدی 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

دقیقا امروز دکتر ب من اینو گفت ولی گفت اکثرا تا ۲۸ هفته رفع میشه خیلیا رم تو همین سایت و سایت گهوا ...

من 19هفتگی رفتم سونو و کفت این مشکلو دارع و رفع میشه به مرور زمان اما پیش دوتا متخصص زنان رفتم که گفتن هم باید اکو بدی هم سنو انومالی رو تکرار کنی اکو دادم خوب بود برا شنبه عم نوبت سنو گرفتم خدا کنه این کیستا از بین رفتع باشن 

مامان فسقلی جون 
مربوط به کدوم قسمت بدنش هست؟ به من گفتن حدود چهار عدد کیست (که البته حفره های پر از مایع هست و بعدا ...

این کیست تو مغزه تو سنو نوشته بودن تو بطن چپ مغز یه کیست کورپئید پلکسوس دیده شده به دیامتر 4.5میلی متر

مامان فسقلی جون 
من 19هفتگی رفتم سونو و کفت این مشکلو دارع و رفع میشه به مرور زمان اما پیش دوتا متخصص زنان رفتم که گف ...

انشالله رفع میشه.بسپار دست خدا. خدا خودش محافظ کوچولوهامونه انشالله.

من ۱۷ هفته م.گفت چون مغز در حال تشکیله این کیستا طبیعیه.

منم شنبه نوبت دکتر دارم ک ببرم جوابو نشونش بدم.

توکل ب خدا

ن میشه بگی چیه تو تازه فهمیدی 

یه کیسته که تو مغز بعضی از جنین ها دیده میشه اکثرا میگن خودبه خود تو هفته های بالاتر جذب میشه و متخصص منو ترسوند و فرستادم اکو 

مامان فسقلی جون 
یه کیسته که تو مغز بعضی از جنین ها دیده میشه اکثرا میگن خودبه خود تو هفته های بالاتر جذب میشه و متخص ...

خب جای دیگ سو بده شاید اینجا خوب نبوده کارش انشالله چیزی نیس نگران نباش به خدا توکل کن 

مربوط به کدوم قسمت بدنش هست؟ به من گفتن حدود چهار عدد کیست (که البته حفره های پر از مایع هست و بعدا ...

شما به دکتر نشون دادی چی گفت سنو رو تکرار کردین بعد یا نه

مامان فسقلی جون