2777
2789
عنوان

چرا بچم زشته چشماش در صورتیکه من و همسرم چشمای درشت و زیبایی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 44423 بازدید | 133 پست
کاش دختر من تغییر کنه چشاش و رنگو پوستش شبیهم بشه از شر حرفایه خواهر. شوهرم راحت شم مردمم دیدنش هی ن ...

دوست عزیز اگه پست منو خوندم لبامم کن یه سوال دارم ازت،منم عین همین متن رو گفتی سرم اومده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر میشه درخواست دوستیمو قبول کنی 

منم شرایط مشابه تو دارم 

الان دخترم هفت ماه و نیمشه و چشاش ریزه 😢😢😢 دو تا پسرام خ خوشگلن چشما درشت ،اما دخترم ..😢😢😢 چقدر افسرده شدم از روزی که دنیا اومده 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
اخه باید به یکی رفته باشه فکر کنم خدا بعد چندین سال بهمون داد این دختره راضی نبوده گفته زیادشون میشه ...

چه جالب قضيه شمام مثل ماست من و شوهرم تعريف نباشه قيافه هاى خوبى داريم حتى من چشمام آبى هستش طورى كه هر كى ما رو مى ديد مى گفت بچه اى شما چى ميشه الان بعد ١٠ سال خدا يه دختر بهمون داده اصلا شبيه ما نيست هر كى هم ميبينش مى گن شبيه پسر الان ٤ ماهش حالا خدا رو چى ديدى شايد بزرك بشن شبيه خودمون بشن 😊

استارتر میشه درخواست دوستیمو قبول کنی  منم شرایط مشابه تو دارم  الان دخترم هفت ماه و نیم ...

منم دقیقا همین مشکلو دارم الان دخترم ۶ ماهشه روز ب روز داره حالم بدتر میشه همش میگم چرا اینجوری شد

عالی
چه جالب قضيه شمام مثل ماست من و شوهرم تعريف نباشه قيافه هاى خوبى داريم حتى من چشمام آبى هستش طورى كه ...

واقعا؟ وای خیلی سخته دقیقا ما هم همه میگفتن بچتون خیلی خوشگل میشه بمیرن با این حرف زدنشون ک همه چیو خراب میکنن

عالی
منم دقیقا همین مشکلو دارم الان دخترم ۶ ماهشه روز ب روز داره حالم بدتر میشه همش میگم چرا اینجوری شد

چقدر زندگی میتونه نامرد باشه 

چقدررررر 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

اینو میگم تا دیگه در مورد یه نعمت خوبی که خیلی ها حسرتشو دارن اینطوری نگی....

فکر کن یه بچه داری خوشگل با چشمای درشت سبز که بی نظیره

اما قلبش مشکل داره

نیاز به دیالیز داره هفته ای دوبار

باید پیوند کبد بشه

نمیتونه حرف بزنه...

الان چی میگی؟؟

توروخدا از این تایپکا نزنید خدا قهرش میاد...

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

وای خدا واقعا جهان سوم یعنی همینجا! کار مردم از فضولی کی ازدواج میکنی، کی بچه میاری، کی دومی رو میاری گذشته رسیده به نظر دادن درمورد ظاهر بچه ها؟

چقد ناراحت شدم امروز دوتا تاپیک با این موضوع دیدم عقب ماندگی دیگه تاچه حد؟ چرا اطرافیان کاری میکنن مادر نگران بشه چرا بچم زشته؟ بعد میگن چرا آرایش اینقد زیاده.

اعتماد به نفس واسه آدم نمیذارن متاسفم واسه فرهنگی که به جای پیشرفت روز به روز عقب گرد میکنه

اصلا نمیتونم هضم کنم وقتی یه مادر میاد از بچه اش ایراد میگیره و براش تایپک میزنه که زشته...

واقعا ناااااااراحت میشم.

شما اهل کجا ید

چند سالتونه

و چه جوری فکر میکنید..

گور بابای حرفای مردم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
ارکیده جون خیلی باحال گفتی میتوتم اینطوریم نگاه کنم و به دیگران بگم شما هنوز معیار زیباییتون دهاتیه ...

نه گلم اینجوری خودت رو زیر سوال میبری. علاوه بر اینکه اونها متوجه میشن شما نسبت به حرفهاشون حساسی. 

منم به پسرم میگن زشت. البته پسرم نسبت به نوزدادیش خیلی قشنگتر شده و پف چشمش خوابیده. از وقتی لاغر شد. 

شاید دخترتون هنوز تپله. 

من نسبت به حرف بقیه حساس نیستم. چون پسره و برام مهم نیست زیباییش. ولی از الان غصم شده اگر دخترم دنیا اومد و به خودشون حق اظهار نظر دادن چه جوابی بدم؟؟؟؟؟ من تا الان دربرابر صحبت هاشون خندیدم. ولی اگر بخوان درباه دخترم چیزی بگن واقعا ناراحت میشم. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اصلا نمیتونم هضم کنم وقتی یه مادر میاد از بچه اش ایراد میگیره و براش تایپک میزنه که زشته... واقع ...

گلم واقعا براتون پیش نیومده وگرنه درکش میکردید. به پسر منم از وقتی دنیا اومد گفتن زشته و فلان. ولی من ناراحت و حساس نبودم. 

اما الان استرس دخترم رو دارم. 

هر چقدر هم نسبت به حرف بقیه بی تفاوت باشی بازم روت تاثیر میذاره

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
2810