2777
2789

با این روش یه ملیون رایگان دریافت کنین  کد مورس 

رو قسمت خط کشیدم  دو سه دفعه ضربه بزنید تا صفحه پشت  هم استر  قرمز شه  

حالا  کد مورس  ( BTC )  این کد خود به خود میاد با اعمالی که میگم  

مراحل پشت سر هم انجام  بشه  

_...  ( خط تیره  نقطه نقطه نقطه )  

_     ( خط تیره )   

_._.  ( خط تیره نقطه خط تیره  نقطه )  

خط تیره یعنی نگه داشتن انگشت به مدت یک الی دوثانیه روی هم استر  

نقطه یعنی  تک ضربه روی هم استر  

ابن روش برای تازه کارها که خیلی سکه لازمن برای ارتقا ربات عالیه  

میدونم  متوجه نشدین خودمم بعد بارها فک کردن گرفتمش🗿🗿

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟  همون کدی که وقتی روی پلی میزنی روی عکسش هست؟

متپجه نظدم چیمیگی

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
میشه بگی چجوری کارت رو ارتقا بدم امروز کارت سوم ارتقا میخاست 

بزن روش گزینش میاد 

آخه هیچی نمیاره 

حتما بقیه کارتها بسته زیرش نوشته کدوم کارت باید لولشو بالا ببری تا کارت مورد نظر بازشه

ابن کدو دوباره فردا بزنیم میده یه میلیون؟ممنون من گرفتم خدا خیرت بده😍

ن فک نکنم

مر هرچی میزنم چرا نمیشه،  همه کارارو کردم، هم.ستر قرمز شد،  کدی که دادین رو هم زدم ولی هرچی رو یه ملیون میزنم بهم نمیده چندین بار امتحان کردم

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
مر هرچی میزنم چرا نمیشه،  همه کارارو کردم، هم.ستر قرمز شد،  کدی که دادین رو هم زدم ولی هرچ ...

رو همس ثر بزن ناخونت نگه دار میشه خط تیره یه بار سریع بزن میشه نقطه،نباید رو ی میلیون بزنی م بزنی ک رو هم ستر بزن

رو همس ثر بزن ناخونت نگه دار میشه خط تیره یه بار سریع بزن میشه نقطه،نباید رو ی میلیون بزنی م بزنی ک ...

تونستم بالاخره،  اشتباهم این بود که مکث هارو رعایت نمیکردم بین کد ها🥰

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜