2777
2789

با این روش یه ملیون رایگان دریافت کنین  کد مورس 

رو قسمت خط کشیدم  دو سه دفعه ضربه بزنید تا صفحه پشت  هم استر  قرمز شه  

حالا  کد مورس  ( BTC )  این کد خود به خود میاد با اعمالی که میگم  

مراحل پشت سر هم انجام  بشه  

_...  ( خط تیره  نقطه نقطه نقطه )  

_     ( خط تیره )   

_._.  ( خط تیره نقطه خط تیره  نقطه )  

خط تیره یعنی نگه داشتن انگشت به مدت یک الی دوثانیه روی هم استر  

نقطه یعنی  تک ضربه روی هم استر  

ابن روش برای تازه کارها که خیلی سکه لازمن برای ارتقا ربات عالیه  

میدونم  متوجه نشدین خودمم بعد بارها فک کردن گرفتمش🗿🗿

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟  همون کدی که وقتی روی پلی میزنی روی عکسش هست؟

متپجه نظدم چیمیگی

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
میشه بگی چجوری کارت رو ارتقا بدم امروز کارت سوم ارتقا میخاست 

بزن روش گزینش میاد 

آخه هیچی نمیاره 

حتما بقیه کارتها بسته زیرش نوشته کدوم کارت باید لولشو بالا ببری تا کارت مورد نظر بازشه

ابن کدو دوباره فردا بزنیم میده یه میلیون؟ممنون من گرفتم خدا خیرت بده😍

ن فک نکنم

مر هرچی میزنم چرا نمیشه،  همه کارارو کردم، هم.ستر قرمز شد،  کدی که دادین رو هم زدم ولی هرچی رو یه ملیون میزنم بهم نمیده چندین بار امتحان کردم

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
مر هرچی میزنم چرا نمیشه،  همه کارارو کردم، هم.ستر قرمز شد،  کدی که دادین رو هم زدم ولی هرچ ...

رو همس ثر بزن ناخونت نگه دار میشه خط تیره یه بار سریع بزن میشه نقطه،نباید رو ی میلیون بزنی م بزنی ک رو هم ستر بزن

رو همس ثر بزن ناخونت نگه دار میشه خط تیره یه بار سریع بزن میشه نقطه،نباید رو ی میلیون بزنی م بزنی ک ...

تونستم بالاخره،  اشتباهم این بود که مکث هارو رعایت نمیکردم بین کد ها🥰

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜