2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

داداشم کوچیک بود همیشه تو اتاق بازی میکرد یه بار صداش کردیم گفتیم بیا میوه بخور گفت برای دوستمم بذارید ببرم گفتیم دوستت کجاست گفت تو کمد دیواری 😐

از اون موقع هر چی گم میشه از کمد دیواری پیدا میشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
داداشم کوچیک بود همیشه تو اتاق بازی میکرد یه بار صداش کردیم گفتیم بیا میوه بخور گفت برای دوستمم بذار ...

وای🥵

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

درمورد خودمه . من تو خونه خودمون یه چند شب فکر میکردم همش یکی از کنارم رد میشه بعدش رفتم یه شب خونه مادربزرگم به خوابم یکم قدیمی هستش دراز کشیده بودم چشام بسته بودم فکر میکردم انگار یکی کف پامو دست کشید بیدار شدم فکر کردم دختر عمه آمده داره منو میترسونه امام دیدم همه خوابن

بعد یه شب تو اتاقم داشتم فیلم می‌دیدم صدای در راهرو اومد که باز بعدش دیگه بسته نشد چون دستشویی مون تو راهرو فکر کردم حتما داداشم یا مامان بابام رفتن دستشویی یه چند دقیقه بعد رفتم دیدم نه بابا کسی نبوده درم باز بود واقعا درو بسته ام ترسیده بودم یکم

بعد یه شب دیگه رفتم تو هال خوابیدم ما توی گاراژمون یه تاب داریم وقتی تاب میخوری چون به میله وصله قیژ قیژ صدا میده نصف شب انگار یه نفر گفت بیدار شو خونتون جن داره واقعا شنیده ام صداشو ولی هیچکس نبود بعد بیدار شدم دیدم نصف شب صدای تاب خوردن میاد سرمو زیر پتو کردم خوابیدم🙂💔

❤️✨
2809