2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 20 پست
کلا ۳ نوع آلرژی نسبت به شیر گاو وجود داره  پسر من عدم تحمل لاکتوز داره  بیرون رویش زیاد م ...

بله درسته 

ممنونم

من آن بخت سپید خود، که سال ها دور شد از من، میان چشم سیاهی کرده ام پیدا
خدا حفظشون که عزیزم. امروز میخرم، ببینم میخوره. خب بچه ها گناه دارن آدم دلش میسوزه

من با بچه ام گریه میکردم خدا شاهده ...میدیم اذیت میشه جیگرم کباب میشد ...توکل به خدا یه نان ar بخر حتما جواب میده

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با بچه ام گریه میکردم خدا شاهده ...میدیم اذیت میشه جیگرم کباب میشد ...توکل به خدا یه نان ar بخر ح ...

نان ar وزن دهی خوبی داره؟

من آن بخت سپید خود، که سال ها دور شد از من، میان چشم سیاهی کرده ام پیدا

اره عااااالیه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

از همه نظر عالیه زود بخر بده بنده خدا راحت بشه