2777
2789

شوهر من تو ی خانواده ی به شدت سمی بزرگ شده که همیشه جنگ و دعوا بوده ، الانم مامان و باباش قهرن ، شوهرم خیلی اخلاقش بده ی روز خوبه ی روز بد ، با خودم میگم اگه این عصبی بودنت تقصیر اوناست من راضی نیستم ، بد دهنه ، احترام حالیش نی ، من بچم فوق العاده شیطون شده همش اذیت و جیغ و گریه داریم ۳ سال و پنج ماهشه همش شوهرم میگه بچه بخاطر تو اینجوره باید کتک بخوره ، ولی من دلم نمیاد میگم بچس … مادر و پدرمم شهر ما نیستن ی جا دیگن که بچه رو بزارم پیششون ، شبا خیلی اعصابم خرابه میخوام برم بیرون شوهرم میگه همش میخوای رد خوش گذرونی باشی ولی خدا میدونه از بس تنهام و شوهرم تا شب سرکاره دلم می‌خواد برم بیرون بچم اعصابمو خراب میکنه نیاز دارم … اصلا درکم نمیکنه فک میکنه صبح تا شب دارم میخورم و میخوام آخه مرد حسابی نمیبینی خونه مرتبه ، امشب داره میبینه بچه داره اذیتم میکنه بعد توقع داره همون موقع برم براش چیزی درست کنم خب خودت ی املت درست کنی چی میشه ؟ … خواستم باهاتون درد و دل کنم ممنون تا اینجا خوندید ، منم ۲۲ سالمه احساس می‌کنم کم آوردم و طاقت ندارم چون شوهرم نه محبت میکنه نه درک … 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینجورم با دوتا بچه

من یه مدته یکم بیخیال شدم رو شام شوهرم خودش ببینه اعصاب ندارم میاد شام میزاره 

دیگه چیکار میشه کرد اون بجه ها جز تو کسی رو نداره رفتی بیرون اونم با خودت ببر بچه رو میگم 

پیش باباش نزار ک کتک خور بشخ