2777
2789
عنوان

تپ سواپ یا همستر

139 بازدید | 14 پست

سلام تاپیک قبلی کامل توضیح دادم کدوم 

و لینکه اصلن مشکلی بوجود نمیاد اگر هر دو رو هم زمان داشته باشید 

امیدوارم دری به سمت ارزو هاتون باشه ❤️

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

هیچ کدام

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
والا دیروز تازه شروع کردم برای کارتای امروز دوتا فرند میخوام هیچکسو ندارم کدوم در؟! همین اول خوردم ب ...

اشکال نداره کارتای فردا رو امتحان کن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چرا 🥹

چون مشکوکه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
2804
میشه توضیح بدی چطور کارت اون علامت سوال ها رو بگیرم ؟؟ واینکع کیف پول دیجیتال رو از گوگل پلی دریافت ...

ببین هر روز توی تلگرام خیلی از کانالا میزارن سه تا کارتو 

تو فقط کافیه سکه بدی و یه مرحله اپدیت کنی 

اون ولت رو هم یوتیوب بزن کامل میاد اموزش مرحله به مرحله 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
از کفت میره که 

شاید داره از کف شما میره واقعا چطور به چیزی نمیدونید از کجا تغذیه میشه اعتماد میکنید 

2805
شاید داره از کف شما میره واقعا چطور به چیزی نمیدونید از کجا تغذیه میشه اعتماد میکنید 

مگه پولی ازت دریافت می کنه 

ولی خب هرطور مایلی این یه تصمیم شخصیه 

بعضی ادما به چیزای جدید وایب منفی دارن 

حمایت یه صرافی معتبر از یه برنامه اون رو هم معتبر می کنه

من توی تاپیک های قبل توضیح دادم که خودم تریدرم و بدون اگاهی وارد این کار نشدم 

یک سری ادم هم مثل شما وقت نات اومد گفتن چرا باید لین کار بیهوده رو بکنیم همین اینا دارن دنبال نات می گردن که بخرن 

چون قیمت ۱۰ هزار تاش الان ۱۴ و خورده ایه !و خیلی بالاتر از این حرفا هم خواهد رفت .

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
همه‌شون فرند میخواد عزیزم

نه همشون فرزند نمی خواد 

باید یک سری از کارتارو ارتقا بدی تا کارتای بعدی باز باشه زیر هر کارتو بخون نوشته 

فقط بعضی ها با دعوت دوستان باز میشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
مگه پولی ازت دریافت می کنه  ولی خب هرطور مایلی این یه تصمیم شخصیه  بعضی ادما به چیزای جد ...

همون چون پولی گرفته نمیشه و هوا خرید و فروش میشه این چیزا هم جدید نیست فقط اسمش تغییر میکنه هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره

2801