2777
2789

بله

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

آره 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 

نه. چون این آستین اصلا مد نیست؛ سبکه.

مثل اینه بگی دامن پف دار یا یقه انگلیسی از مد رفته.

توی مراسمات مربوط به مد اخیر(مت گالا، کن، میس ورلد و...) هم نگاه کنی میبینی خیلیا پوشیدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره. زیاد جالب نیست 

یه پیراهن زرشکی رنگ دارم بالا تنه و پایین تنه اش ساده هست فقط آستین هاش از ایناس میتونم ببرم یه خیاط برام پارچه ساده بزنه یا تور ساده؟

نه. چون این آستین اصلا مد نیست؛ سبکه. مثل اینه بگی دامن پف دار یا یقه انگلیسی از مد رفته. توی مراس ...

یه تایمی سال ۹۶/۹۷ پاساژا پر از این مدلا بودن

ولی الان جای این همه گل و مروارید، تور ساده میزنن

میتونم ببرم خیاط تور ساده بزنه جای آستیناش؟!

یه تایمی سال ۹۶/۹۷ پاساژا پر از این مدلا بودن ولی الان جای این همه گل و مروارید، تور ساده میزنن می ...

اره میشه 

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
2810